Quantcast
Till salu inom: ”

logitech z-5500 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Logitech

Västra Götalands län
Stereo

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Logitech Z-5500 Högtalarsystem Säljes som 2.1-system då jag bara får igång 2 högtalare + subwoofern. Inkl. fjärr. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=93639 Pris: 900kr Nuforce uDac 2 Mycket prisvärt sätt att förbättra ljudet från datorn. Inbyggd hörlursförstärkare. I nyskick. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=699851 Pris: 900kr NAD T743 v2 5.1-receiver Kraftfull förstärkare som fokuserar på ljudet istället för extrafunktioner. (I princip samma maskin som T744). I mycket bra skick förutom att knappen på fjärrkontrollen för att sänka ljudet är något trögare än de övriga knapparna. Pris: 1300kr Gitarrförstärkare Behringer V-Tone GM108 Mycket bra skick. Pris: 300kr Då alla saker utom uDac:en är stora och tunga så skickas de ej. Dac:en kan jag tänka mig att skicka, men då får köparen stå för frakten och förskottsbetalning gäller.
Hej! Jag har ett Logitech Z-5500 som jag säljer pga. behov av pengar. Alla delar är ca 1mån gammal bortsett från kontrollpanelen och en högtalare som är 6 månader gamla. Kontrollpanelens display lyser men texten syns knappt alls - man måste stå precis framför displayen för att se vad som står. I övrigt fungerar den alldeles utmärkt - alla knappar och ingångar etc. fungerar utmärkt. Endast displayen är svag. Alla andra komponenter är helt nya och oanvända och ligger fortfarande inplastade i originalkartongen! Både jag och högtalarna finns i Norrköping. Kartongen väger ca 30kg och därför kan jag inte räkna ut vad det skulle kosta att skicka med Posten/DHL/Schenker. Pga. vikten så föredrar jag personlig upphämtning hos mig. Återigen, kontrollpanelens display är jättesvag och det är svårt att se vad som står. I övrigt fungerar den utmärkt. En högtalare är 6mån gammal. Allt annat är 1mån gammalt men oanvänt i originalkartongen. Mvh, Erik Raneborn
Högtalare 5.1 Logitech Z-5500 - Nyskick Endast uppackade ur originalkartongen som jag tyvärr råkade slänga för snabbt Nypris 2900:- säljes för 1400:- Blås liv i din underhålllning med ett THX®-certifierat digitalt 5.1-högtalarsystem med surroundljud på 505 W som ger kraft och förbluffande klangfärg. Bultande distorsionsfri bas, klar diskant och fylliga mellantoner väcker liv i spel, film och musik. Du styr över ditt ljudimperium med hjälp av de sex ingångarna, den digitala kontrollpanelen och den trådlösa fjärrkontrollen. - THX & DTS certifierad Dolby Digital för äkta digitalt 5.1 ljud- 2 x 62 W fram, 2 x 62 bak, 69 W centrum- Subwoofer, 188 watts RMS - Control Center, trådlös SoundTouch- THX & DTS certifierad Dolby Digital för äkta digitalt 5.1 ljud- 2 x 62 W fram, 2 x 62 bak, 69 W centrum- Subwoofer, 188 watts RMS - Control Center, trådlös SoundTouch
Säljer Logitech Z-5500 då jag inte behöver en så avancerad högtalarsystem. Högtalarna är uppackade, testade i 2 veckor och sedan nedpackade igen. Köptes för 3495 kr i webhallen oktober 2010. Just nu är hela systemet kopplat till datorn, så vill man testa så är det bara och testa. Fjärrkontroll med batterier ingår. Övrigt: ORIGINAL emballage, manualer, sladdar o.s.v. finns kvar. Så inget fattas. Det finns många som säger att Z-5500 Digital-högtalarna är ett av de bästa multimediesystem som någonsin sett dagens ljus. 500 W rms bultande kraft och ett djupgående tiotums baselement ger ett THX-godkänt hifi-ljud av biokvalitet. Stöd för samtidig anslutning av upp till sex ljudkällor (pc, tv-spelskonsoler, dvd, cd och bärbara musikspelare). Nyskapande satellithögtalardesign med löstagbara tyggaller och vridbara stativ som kan monteras på väggen eller placeras på skrivbordet gör det lätt att förvandla hemmet till en biosalong.
Logitech Z-5500 5.1 Surroundsystem Nu säljer jag mitt toppenfina hemmabiosystem från Logitech, det går även att använda som datorhögtalare. Du kan koppla den till datorn, tv:n, digitalboxen, DVD:n ,blueray-spelaren, xbox, ps3 mm till detta system. Logitechs Z-5500 surroundsystem för dator är smått klassiskt och har sedan lanseringen 2004 varit en storsäljare i kategorin. Högtalarna är THX-certifierade, och den ska enligt tillverkaren ge totalt 505W fördelat på de fem kanalerna plus sub-bas. Förutom fem högtalare, huvudenheten med display och basen kommer naturligtvis alla kablar, men även fjärrkontrollen. Skickas ej. Hämtas i Hornstull Pris: 2000kr Kontakt helst via mail eller sms då jag kan har svårt att svara på mobilen på jobbet.