Allt till salu inom "louis vuitton keepall"

Sortering:
Keepall 60
Mölndal
7 dagar

Keepall 60 Visa liknande

6 899 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Västerås

Louis Vuitton Original- Keepall 60

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer min nya Louis Vuitton Keepall 60 -Original väska med axelband. keepall 60 är den största modellen i serien Size (LxHxD): 23.6" x 13" x 10.2" Shoppingbag, Dust-bag och kvitto kommer med om så önskas. Väskan är helt ny, aldrig använd. Jag säljer den för ett otroligt bra pris då jag vill bli av med den innan jag åker iväg på affärsresa. Bilden är väldigt ljus på grund av min kamerablixt. Hör av er vid intresse eller frågor. Svarar alltid på min mail inom 48 timmar.
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Louis Vuitton Keepall 45, äldre men bra skick

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Idag
Detta är en pärla, som fått den rätta färgen och viss patina men har det mesta av livet kvar! Låsbar, med bra blixtlås och med "förstärkningsknappar" under vilket gör den mer slitstark (görs normalt inte på dagens modeller). Rätta måtten för en weekend, dvs L45, H35, B30 cm. Har aldrig varit ngt problem att ta som handbagage även om den ibland varit övertung. Säljes med viss sorg.
2 900 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Östermalm

Louis Vuitton Keepall

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Louis Vuitton Keepall 60 (Den största modellen). Väskan har några år på nacken men är i bra skick. Det ljusare lädret har mörknat på visa ställen (Blir så av dagsljus) och har några mindre fläckar från väta, (troligtvis regn). Perfekta väskan för weekend-resan. Kan hämtas upp på Östermalm eller skickas med post (Köparen betalar frakten). Kvitto finns och medföljer köpet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se

Louis Vuitton Keepall 55

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Säljer en vintage Louis Vuitton 55 väska i jättefint skick, en äldre väska som fått perfekt åldring utav lädret. Perfekt för weekendbag och går bra som handbagage. Blivit behandlad kontinuerligt så är i väldigt gott skick, heller ingen odör inuti. Enda skönhetsfel som finns är på axelremmens extraband som blivit lite uttorkad, inget som märks och går att fixa. Sjävklart inget kvitto på en äldre väska men äkthet kan intygas på en LW affär självklart. Hör av er helst på mail under 5-8 dec, andra dagar går telefon bra. Med vänlig hälsning, Carl
5 000 kr
Blocket.se

Louis Vuitton "Keepall 50" weekendbag

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min Louis Vuitton som jag precis köpt från Bukowskis market då jag köpte två väskor och behöver inte båda. Väskan är ca 52 cm lång och har inget slitage vad jag kan se men en liten bläckfläck på insidan. Har inget äkthetsbevis men frågade på Bukowskis när jag köpte den och de att deras värderare är såpass kunniga att det inte ska vara något tvivel om äkthet. Dessutom bifogar jag bild på serienummer som är unikt för varje väska. Pris: 6500kr eller högst bud
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj