Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

STOR LOUIS VUITTON MONOGRAM BAG ORGINAL RIKTIGT SNYGG BAG FRÅN LOUIS VUTTON MONOGRAM VÄLDIGT SNÅLT ANVÄND SÅ DEN ÄR SOM I NYSKICK. PERFEKT NU I VÅR OCH I SOMMAR! DEN ÄR I LÄDERIMITATION OCH RIKTIGT FRÄSCH TILL INSIDA OCH UTSIDA PERFEKT FÖR OSS SOM VILL HA MED OSS BÅDE DET ENA OCH DET ANDRA NÄR VI GÅR UT (STOR OCH RYMLIG) MÅTT: x41 x28 cm KAN SKICKA MER BILDER OM SÅ ÖNSKAS! Köparen står för frakten PRISET KAN DISKUTERAS VID SNABB AFFÄR, KOLLAR MIN MAIL OFTA. SÅ FÖRST TILL KVARN!!!
Hej ! Säljer min Louis Vuitton väska och plånbok. Har haft väskan ett par månader och plånboken ca 1år. Både väskan och plånboken är som nya. Säljer dessa pågrund av att jag tröttnat på denna modell och vill köpa en nyare. Väskan och plånboken finns på Gotland och skickas med posten, självklart står jag för kostnaden. Priset: Högs erbjudande men inte under 1000kr. Nås ENDAST via samtal eller sms. Först till kvarn.. Mvh Sandra
Orginal. NU säljer jag en min pärla som knappt är använd . Min SALEYA MM DAMIER NM som Orginal pris kostar 8000:- vilket du ser på orginal kvittot du får med. Säljes nu för 6500:- pris kan eventuellt disskuteras vid snabb affär Endast seriösa köper och alla men skambud ombeds ej att höra av sig !! Väskan finns att hämtas i Södertälje och ni kan nå mig varje dag mellan 10-22 på min telefon .
Ett parti med olika samlarboxar, alla i storlek 100x100x60 mm med kudde. Tillverkade i kraftigt material klädda med röd letherette och kan staplas. 2 x RADO 2 x Emporio Armani 2 x Tissot 2 x IWC 2 x Louis Vuitton 2 x Vacheron Constantin 2 x Chanel 3 x Cartier 4 x Rolex Totalt 21 boxar skickas med Schenker Passa på - kan inte köpas för detta pris inkl. frakt någon annanstans.
Ska sälja min Vintage Louis Vuitton väska. Köpte den på Karlavägen Vintage butik för några år sedan. Väskan är i fint skick. Har fått en fin färg i skinnet. Vet ej modellnamn tyvärr men man kan nog googla. Säljer den för 1400kr. Passar till allt, framförallt jeans, pumps och ett vitt linne eller likn. Sååå fin! Finns på söder! Bilder finns. mvh Sara