Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton scarf säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Övrigt, stl. One size, dam Original Louis Vuitton leopard scarf i mycket bra skick, mycket ovanlig och i begränsad upplaga 1 500:- Skor, stl. 36, dam Original Gucci summer shoes, nya. Storlek 36 eller liten 37 750:- Övrigt, stl. One size, dam Original Louis Vuitton damier limited edition mini pochette med dustbag 850:-
Louis Vuitton scarf/sjal ( 140x140 cm). Lågt pris pga att den används ett par gånget och den har en reva. Sjalen är 100% Silke och behöver Kemtvättas. Den kommer med box och jag bjuder på frakten. Är ni intresserade av att köpa eller har andra frågor vänligen maila mig så mailar jag tillbaka, inte ringer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Övrigt, stl. One size, dam Här säljer jag min fina Lv sjal,som jag ficki julklapp men den passade ej i färgen på mig!,annars är det en jätte fin färg!, etiketten på sjalen är borttagen!,jag trodde att jag skulle använda den men tyvärr inte. så den har aldrig blivit buren! bara provad!! sjalen är helt ny!, den är väldigt så stor och har ett stort Louis vuitton tryck nertill och den har fransar!,färgen går lite i grön/brun/guldig ton! Scarfen finns att hämtas i Stockholm city alt skickas mot att köparen betalar frakt på ca 30kr! Fler bilder skickas vid intresse!
Hej, Säljer nu 1 st original Louis Vuitton siden scarf. Scarf har det klassiska Monogram mönstret. Scarf är riktigt läcker med mått ca 95 x 95 cm. Scarf använd endast 1 gång och använd utan parfym och make up dvs scarf är i absolut nyskick. Scarf är på bild ihopvikt. Scarf kan avhämtas i Danderyd alternativt skickas per post. Louis Vuitton Scarf säljes nu för endast 550kr.
Övrigt, stl. One size, dam Säljer min Louis Vuitton Monogram scarf i färg Verone. Den är helt oanvänd och har varit hela tiden i sin originalförpackning. Köptes februari 2014 i Louis Vuitton butiken på Birger Jarlsgatan, Stockholm. Kvittot finns kvar. Kan hämtas under lunchtid eller på helgen i Fältöversten vid Karlaplan eller kan skickas, men då står du för frakten. Butikspris: 3400:- Mitt pris: 2400:-