Quantcast
Till salu inom: ”

ludix tolva säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej tänkte nu sälja min moppe till någon som har tid och ork. Det som behövs göras för att den ska fungera är att man måste byta veven på den för att gängorna är rundade då jag råkade sätta på fel mutter, eller om det går att gänga om. Jag har plockat av alla kåpor på mopeden för tillfället så dom får ni vid sidan om. När den väl gick gjorde den ca:85-97km/h. Den har en tolva stunt peg och annat styre inte det på bilden utan ett cross styre. Den har dragen v-ring,lättare vikter,annan tryckfjäder,samt 70cc. ni får även med en del extra delar som en extra framkåpa, 50cc cylinder ,leovince zx effektrör mm. Har ni frågor så är det bara att ringa eller skicka ett mail så ska jag försöka svara så gott jag kan. Mvh/Joel
Fin och välbevarad moped som fungerar utmärkt till både stunt och långfärd. Välbyggd "Tolva" monterad,men ny och orörd bakre kåpa medföljer. Allt som har varit slitet är bytt till nya delar förutom främre innerkåpa som av misstag blivit spräckt av ett knä. Nya delar: Vevlager Kolv+ringar Alla packningar Kickdrev Startmotor Bakdäck Bromsskiva Autochoke Bytta delar: Styre (Team10 Highrise) Styrstam (Doppler) Originaldelarna i nyskick medföljer. Mopeden har aldrig varit trimmad. Miltal: 800 Mvh Kim
ska sälja moppen nu pågrund av att jag tröttnat på den. går perfekt och smått trimmad med dragen v-bricka så den går i ca 70. På mätaren står det att den gått ungefär 900 mil men körde ett tag utan att den varit inkopplad så gått lite längre än så. Har även stuntat lite med den så det är två små hål i varje sida av bakre delen av ramen pågrund av att jag fäste tolva där men ingenting man ser om man inte tar av bak kåporna. Har lite delar som följer med också ,ett effektrör helt nytt oanvänt och lite kåpor,sidostöd och annat.
Nu säljer jag mina 2 mopeder! Den vänstra mopeden är en Yiying- 07. Den är inte trimmad och har aldrig varit trimmad.Det finns inte en ända repa på mopeden. Det har aldrig varit några problem med den och den går jätte fint.Alla papper finns till mopeden.Priset ligger på 5500 kr men kan tänkas gå ner i pris vid snabb affär. Den högra mopeden är en Peugeot Ludix One-07. Mopeden är trimmad med ett Gianelli effektrör. Den gör ca 70-80. Den är även utrustad med en tolva. Mopeden går fint och den har aldrig krånglat.Alla papper finns till mopeden.Priset ligger på 4600 kr men kan tänkas gå ner vid snabb affär.
Peugeot ludix snake furious 08 50cc som jag har använt för det mesta fram och tillbaka från skolan och lite småkörning fram och tillbaka mellan kompisar. Den har fungerat felfritt och jag är andra ägaren. Det som finns/följer med är- Originalrör(sitter på just nu) Ett effekterör (tt) En tolva Smågodis så som varriator vikter Tryckfjädrar Bytte bakdäck i januari Nya bromsbelägg bak/fram Nytt bensinfilter Nytt tändstift Ring/maila/smsa jag svarar så fort jag kan. Priset gäller allt jag nämnt, om du vill pruta mer än detta kommer jag nog ta bort vissa lösa delar. Och vill inte störas av några sms-prutare.