Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot ludix säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Peugeot Ludix Trend -06 (utplockad -07) p.g.a. flytt och platsbrist. Jag står som enda ägaren och den har varit avställd sedan -08 (stått i varmgarage sedan dess). Mopeden har gått ca 200 mil och startar direkt med både el- och kickstart. Nybytt batteri. Förstärkta fotplattor som är avtagbara. Om så önskas kan godkänt bygellås och hjälm (stl (s)) medfölja. Mer info och fler bilder kan skickas på begäran.
Säljer nu min moped som har stått oanvänd i två år. Den går mycket bra och är grymt välskött. Allt funkar på den förutom el starten, men det beror nog på att batteriet har nog snart gjort sitt. Men den är väldigt lättstartad och det funkar lika bra att starta med "kicken". Den har aldrig varit trimmad och jag har kört med den 40 mil, resten av milen är den tjejkörd. Den har gått 472 mil som totalt. Ring eller kom förbi för mer info! OBS! Eftersom jag måste bli av med den nu pga platsbrist så säljer jag den för 6000kr till första bästa!
Tjenare! Säljer nu min peugeot ludix trend -o5, pga att jag ska skaffa körkort. Den startar och går fortfarande bra:). Den är lite småstylad med: Nytt sadelöverdrag Styrstam Höjjningssats styre och lite till =) Den är även trimmad(men kan göras orginal)med: Leovince Handmade TT 8,5 grams vikter Större munstycke Luftfilter Om ni är interresserade Maila Ring eller smsa:) Kan tänkas bytas mot något roligt beror lite på vad det är för någon. Billigare vid snabb affär. MVH Jesper
Mopeden är av märket Peugeot Ludix Blaster årsmodell 06. Den är regelbundet servad (senaste service 25/8-12) och välskött. Mopeden har gått 450 mil. Jag är andra ägaren. Den har aldrig har varit trimmad! Mopeden är lätt stylad: - Nudebar str8 - Styrstam str8 - Sidostöd str8 (inget centralstöd) - Handtag - Framkåpa - Höjningssats str8 Pga av ny styrstam så fungerar ej styres-låset... Skivbromslås och 1 hjälm ingår.
Tjenare! Säljer nu moppen som just nu inte startar, jag har varken tid ork plats eller pengar så jag lämnar över det till någon som orkar fixa den eller lämna in den på verkstad. Den gick bra innan den la av och slutade starta. Så därför säljer jag den billigt och ännu billigare vid snabb affär. Det går att nå mig ganska lätt och svarar så snabbt jag kan. MVH Jesper