Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot ludix blaster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att sälja mopeden! Modellen är som sagt en Peugeot Ludix Blaster årsmodell -06. Den har bara gått 252 mil och går grymt bra! Hög acceleration och drar inte så mycket soppa. Moppen är helt original, otrimmad och inga tidigare ägare. Ett lås ingår även i priset. Jag kan nås både på numret i annonsen eller på mobil: 0704420918. Bara att höra av sig om frågor osv. antingen via sms lr hotmail. //Anton
Säljer min Ludix Blaster, årsmodell 2009. Den har gått ca: 370 mil och går mycket bra i motorn. Allting i motorn är original och har aldrig haft något som helst problem med den. Har bytt styre, kick och satt på bcdkåpor på fronten och på under kåpan resten är original. Innerkåpan är sliten och det är en plastbit som har lossnat nertill på höger sida. Kylarkåporna finns men är lite repiga så jag har inte dom påsatt på bilden. Vill bli av med den snabbt så priset är nu 8500 kr eller högst bud, billigare vid snabb affär!
Hej! Säljer nu min moped då jag inte andvänder den längre och har stått en längre tid. Det är en Peugeot Ludix Blaster 2007 som har gått (65mil) Defekt: Den "böar" när man försöker gasa mer än 50km/h men det är nog en förgasarinställning.. Den är orginal motormässigt och går upp på bakhjulet utan problem! Den lilla styling som är; TNT framkåpa TNT blinkers fram TNT höjningssats (oljan blandas direkt i tanken) mätflaska finns! Den står i mora/dalarna Ring efter kl 16 pga skola men går bra att skicka sms/mail under dagen!
Säljer min Ludix Blaster 06 EU-moped P.g.a. Att jag håller på att fixa körkort, mopeden är servad genomgående inför varje säsong och är en väldigt pigg moped med bra acceleration! Jag har haft den mopeden sen 08 men har använt den sedan sommaren 09 på somrarna mest, men de två senaste åren har jag inte använt den så mycket, bara som färdmedel till jobbet ibland. Hör av dig om du är intresserad! Mvh Tobias
Säljer nu min moppe då jag tappat intresset. Det ända negativa är: dålig bakbroms(behöver nya belägg) dåligt bakdäck men man kan åka många mil till på. kåpan där man har bena vid är trasig men går att åka utan problem(se bild3) Annars är det en fin moppe som går bra:) Den är lite skitig på bilderna men har tvättat av den. OBS INGA BYTEN och billigare vid snabb affär. Så släng iväg ett mail/sms eller ring om du är intresserad :) men ring efter kl 4 på vardagarna pga skola.