Quantcast
Till salu inom

"peugeot ludix snake säljes"

Simrishamn
Idag

Cabmotor till Peugeot 207CC

1 500 kr
Citiboard
Butik Sundsvall
Igår

Peugeot 308 BlueHDi 5dr (15...

62 000 kr
Kvd.se
Butik Kungälv
Igår

Peugeot 2008 1.6 e-HDi (115...

46 500 kr
Kvd.se
Butik Åkersberga
Igår

Peugeot Boxer 2.2 HDI Skåp...

77 000 kr
Kvd.se
Tibro
Idag

Hankook Ipike dubbdäck

1 300 kr
Blocket.se
Kalmar
3 dagar

Peugeot Ludix snake 05

12 000 kr
Blocket.se
Falköping
20 dagar

Peugeot Ludix Snake Fury -09

10 400 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
21 dagar

Peugeot ludix snake

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Tjörn

Peugeot snake furious

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Min Peugeot ludix snake furious ska nu säljas! Mopeden är en -08 men uttagen -09 Jag har plockat bort variatorbrickan på den men allt annat i motor är orginal! ( variatorbricka följer självklart med) Sen har jag även satt på ett bakkåp-set från bcd och en framkåpa från tnt! alla orginalkåpor följer med! Det som är "defket" Nu när jag tog fram den efter vintern så stog mätaren helt still! antagligen vajern som har gått av! men är mycket lätt att byta! Sen är bromsbeläggen i behov av utbyte bak och fram! Den går som en klocka i motor, aldrig haft några problem med den! Ring eller smsa om du har mer frågor! Mvh Rickard
12 000 kr
Blocket.se

Peugeot Ludix Snake -08

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena! Nu är det dags att sälja pärlan. Det är en 08 modell men köpte den 09. Endast 1 ägare. Mycket välbehållen med endast små repor på höger sida. Det finns även backspeglar som fås med. Sen har jag även en till (svart) framkåpa. Det finns två hjälmar som kan köpas med för 500 kr. (På bild ovan). Jag har tagit bort v-brickan och det är det enda i "trimväg". Brickan fås med och kan lätt sättas tillbaka. Vid mer info kontakta mig. Kan endast nås via telefon.
12 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Borås

Fin Peugeot ludix snake

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer nu min snake pga det är dags för körkort, börjar närma sig 1000 mil nu därav det låga priset, i övrigt är moped i kanon skick! Går som en klocka utan några som helst missljud. Fina däck både fram och bak nya bromsklossar bak, sitter även ett tt rör på för lite bättre axx sen är även v-ringen dragen, Hade tänkt mig 9000 men billigare vid snabb affär Seriösa ringer. Mvh Charles
9 000 kr
Blocket.se

Fin peugeot Ludix nyservad

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min fina peugeot ludix snake den är lätt och smidig helt enkelt väldigt rolig att köra p.g.a köp av annan moppe då jag vill ha växlat allting fungerar perfekt elen fungerar den har aldrig varit trimmad startar alltid hör av er till mig gärna så skickar jag mer bilder nås alltid på telefon 0733394633 den är väl omhändertagen stått inne hela vintern den är lungt körd. kan tänkas gå ner i pris lite vid snabb affär hör av er tveka inte Mvh Johan.
10 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Linköping

Peugeot Ludix Snake Furious

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Årsmodellen på mopeden är -08 men den är uttagen -09 från "Ronnys cykel och moped" i Linköping. Den har gått drygt 700 mil och jag är den enda ägaren. Ny framkåpa sitter på (Orginalkåpan skickas med). Den har både sidostöd och centralstöd. Den är servad regelbundet och det sitter nytt batteri samt ny luftpump i den. Jag har aldrig upplevt några problem med den. Den är som ny. Kättinglås, skivbromslås och hjälm skickas med.
10 500 kr
Blocket.se