Quantcast
Till salu inom: ”

tolva moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Tänkte kolla om det finns nått intresse för min kapade 740. Sitter en B230A i den. Riktigt bra ljud (enligt mina öron) Sitter i. Två fräscha JBL tolvor och ny stereo och 2 nya 6x9or samt ett nytt steg. Addon fram och på sidorna. Fina 15" fälgar sitter på nu (inte dom på bild) Vinterdäck på fälg kan fås med. Mer bilder skickas vid intresse Är inte i behov att sälja den utan vill bara testa något nytt.. Så skicka ett bud så hör ja av mig :) Kan också tänkas byta mot annan traktor, kom med förslag!
hejsan nu e den ute igen pågrund av oseriös köpare. king caben är alltså höjd. jag kör den dagligen men finns lite småpiller för den kräsne. sitter en tolvas bas med stereo fast utan slutsteg. den är rollad vit och finns några bucklor här och där (skogskörd) grövre avgassystem så låter mer än vanligt. årsmodell 86 finns både sommar och vinterdäck men dom börja bli dårlig. ring vid intresse mvh christian pris: 30000kr prutat och klart
Ska nu sälja A-traktorn pga körkort Den startar och går bra i drivlinan,och går att köra med, fast behöver lite ompyssling. kopplingen är bytt på den. hel soffa. hytten har varit av för rostlagning av hytt och ram. ram är underreds och rost behandlad. inbyggd baslåda med dubbla mds tolvor. vänster framlampa fattas. spackel jobb finns. Sitter änkel låda utan spärr Inga byte sms och mail under hela dagen, ringa efter 16.00
Tänkte sälja min moppe nu pga körkort! Det är en 30 moppe. motorn är renoverad i början på 2012. Setup! 70 cc 3.5 vikter 17.5 förgasare Ganielli avgasrör Det följer med massa extra delar, de sitter helt ny kolv och packningar på. Kåporna e gjorda så man kan ha en tolva där bak. Det är lite små sprickor vid kåporna med inget som märks vad ja tycker . Ring eller smsa vi intresse. Priset kan diskuteras vid snabb affär! Kan gärna tänkas byta mot aerox eller slider.
Dax att kolla om det finns nått intresse på min pärla, det sitter en d24 tic i den, dubbla lådor och hela köret. Ljudsystemet består av en kenwood stereo som kostar 15k ny, JL audio framsystem och dubbla mds tolvor. Den går riktigt bra i motorn och helt vibrationsfria lådor,det finns några få skador i lacken. Denna a-traktorn är för dig som vill ha en värst traktor som aldrig krånglar. Jag säljer den pga av att jag är sugen på nått nytt så jag har inget behov av att sälja den så tänker inte skänka bort den. Mvh Sebastian.