Allt till salu inom "aerox tolva"

Sortering:
Yamaha aerox 4
Jönköping
Idag

Yamaha aerox 4 Visa liknande

12 750 kr
Blocket.se
Yamaha Neos -02
Ovanåker
1 månader

Yamaha Neos -02 Visa liknande

12 500 kr
Blocket.se
Yamaha slider
Karlstad
1 månader

Yamaha slider Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Yamaha aerox

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjenare nu ska jag sälja pärlan det är en Yamaha aerox 2005 mycket fin motor har gått 230mil den är kittat för att stunta med men det behövs en tolva till den så har du den snyggaste stunt moppen sitter 70cc metrakit på den rental styre och ett yasuni z och mycket annat smått och gått ring för mer info. Pris:9500kr priset kan diskuteras vid snabb äffär kan ej nås via mejl ring:0766232327
9 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Uddevalla

Aerox 04 eu

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjenare. Säljer moppen pågrund av att jag inte orkar mecka mera. Setup: * 70cc metrakit sp (ny kolv) * 19mm dellorto fögge * Leovince zx rör handmade * andra vikter, membran o så. Styling: * Rött nudebar styre (syns inte på bild pga gammal bild) * tolva * höjningsats * sidostöd Nu till det tråkiga! Cylindern läcker vatten pga att det fattas 2 packningar vilket kostar ungefär 40kr att köpa. Och att röret måste slipas så att det passar i cylindern. Har tyvärr inga papper på mopeden fick inte med det från den förra ägaren men den är inte stulen!
3 800 kr
Blocket.se
Mopedtillbehör och delar  ·  Uppvidinge

Yamaha aerox 12or

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Aerox 12or säljes! Vara: Aerox 12or Pris:500kr Övrigt: Olackerade för att kunna välja sin personliga färg! Du kontaktar mig via: Mejl eller Telefon Kan jag skicka varan?: ja! Frakten ingår i priset. Aerox tolvor av hög kvalitet samt bra passform. Det ända du behöver göra är att såga ut två spår i sidokåporna, borra två hål i ramen, Ta bort underkåpan samt ta bort reflexen under lyset. Ett enkelt ingrepp för den händige. Tolvan skruvas i ramen.
500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Alingsås

Aerox 70cc -04

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Tjenare! SÄNKER DEN NU TILL 4500 !! Ska nu sälja min aerox som jag inte använt på ett tag nu. Setup: Stage6 70cc Street cylinder (Ser precis ut som Aerox original cylinder. Denna har gått knappt 50 mil) Yasuni C16 rör Athena Vev 14 000 rpm Stylepro 21 mm Förgasare Stylepro Koppling Stylepro Variator Ny malossi rem Hela setupen förutom cylindern har gått ca 100 mil. Jag har även ett helt nylackerat mattoranget kåpset. som ni ser på bilderna så sitter alla orangea kåpor förutom 2 på. Skickar även med ett helt oanvänt rött nudebar med en krom TNT styrstam. Tolvan som sitter på har jag aldrig använt (Aldrig skrapat) Tanken var att jag skulle stunta med den, men det blev aldrig av. Anledningen till att priset är så lågt är att det behöver pillas lite med den. Kopplingen behöver bytas tror jag, är lite osäker på problemet, men den startar och så men går lite ojämnt.. Rycker när man kör iväg osv. Därför har jag lagt det låga priset.
4 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Örebro

Yamaha aerox EU trimmad

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
tja har en aerox som e trimmad med s6 pro 70cc mk prorace rör polini variator lättad sekundär med blå tryckfjäder. gröna kopplingsfjädrar . övrigt tolva sitter på brett styre ny lackade fälgar metalic blå och mycket mer har org styre och hur mycket delar som helst vid pris till lägg .
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj