Quantcast
Till salu inom: ”

luleå soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Just nu säljer vi våran jätte sköna soffa. Den är svart och har märket finesse och tillverkad i Finland. Personligen så tycker jag att man sitter skönt i soffan och den har hög ryggstöd. Bred : 90 cm Längd: 185 cm Höjd från golvet till sittdyrnerna : 45 cm höjd från golv till Ryggstödet : 94 cm . Nypris: 8.000 :- Vi säljer den för 1.500:- Ring efter kl 16.00. Med vänliga häsningar // Hanna
Hyr ut ett trivsamt stort möblerat rum mitt i centrala Luleå. 22 kvm, möblerat med säng, skrivbord, soffa, bord, bokhylla, byrå. Tillgång till gemensam hall, badrum och kök samt tvättstuga i källaren. Internet och el ingår i hyran som är 3500 kronor per månad. Hyresledigt fr om 1 november, kortare uthyrningsperiod är även möjligt. Maila en beskrivning vem du är och önskemål om hyresperiod så hör jag av mig. Endast kvinnlig hyresgäst. Perfekt för dig som vill bo absolut mitt i centrala Luleå, nära till allt!!!
Nu säljer jag min skinnsoffa till ett fördelaktigt pris. Tanken är att man ska kunna sitta tre personer i den men fyra personer ryms utan problem, även fem ryms men då krävs det lite vilja. Soffan är i bra skick men säljes till förmån för en soffa som inte kräver vilja för att rymma fem personer. Ring gärna då jag sällan kollar mailen. Om jag inte svarar är det bara att lämna ett meddelande eller skicka ett sms.
Säljer nu våran fina divansoffa inköpt på möbelhuset i Luleå.. Nypris 8990kr ca 2 år,välskött.. Vi har hund men de har inte alltid varit i soffan.. Den är hel & ren.. 5000 kr SNABB affär!! Annars 6000kr! Divan delen går att ha på både höger & vänster sida.. Bilden kanske ej är den bästa fotat med mobilen, maila om ni vill ha fler bilder.. Är det något ni undrar är det bara maila!
Som en följd av nya boendeförhållanden söker jag en dagmatte/husse till min storpudel Argos. Han är 5 år och gillar både långa promenader och att mysa i soffan! Han är en stor hund med allt vad det innebär med aktivitet och rörelse så hundvana krävs. Jag jobbar heltid, dagtid, i centrala Luleå så jag hoppas att du finns någonstans mellan Holmträsk i Piteå och centrala Luleå! Är du intresserad så maila eller ring så berättar jag mer!