Till salu inom

"chihuahua malteser tik 2år omplacering säljes"

Norrtälje
Idag

Omplacering abessinier

2 500 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Idag

Trevliga och nyfikna VEO va...

15 000 kr
Blocket.se
Åmål
Idag

Katt

2 000 kr
Blocket.se
Tierp
Idag

Blandras valp

12 000 kr
Blocket.se
Luleå
Idag

Chihuahua Glittra

70 000 kr
Blocket.se
Åre
Idag

Chihuahua tik till salu

22 000 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

BMW E91 320D lci ljudbil

50 000 kr
Blocket.se
Nynäshamn
Idag

Blixten McQueen bilbana, Fi...

100 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Bichon

18 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
Idag

Skk reg pomerainvalpar

35 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kristinehamn

Chihuahua tik 2 år med fin stamtavla

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Mycket fin chihuahua tik drygt 2 år gammal , med mycket fina champion linjer bakom sig, Hon heter i sin stamtavla Isälven Dreamy Diamond reg nummer S59993/2009 är ställd 1 gång med CK (bästa Junior o 3:a av bästa tik) , hon har givetvis Patella 0-0 Hon har fått en kull som hon födde mycket enkelt själv. Passar bra för avel och eller utställning. Hon har bra saxbett. Mailja o berätta om er själva vilket hem ni har att erbjuda o lämna tele nummer så ringer jag upp er. För övrigt om henne själv så är hon en mycket snäll tik. Älskar o få vara i centrum. Mycket lätt att hantera o klippa klor på osv. Givetvis är hon vaccinerad och veterinärbesiktad senast 7 dagar till köpet.
19 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallsberg

Vacker Chihuahua tik 2 år (SKK.reg)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Har bestämt mig för att sälja en av mina tikar. Hon är en långhårig Chihuahua tik som fyllde 2 år den 16 jan. 2013. En jätte härlig tjej med fart och fläkt. Mycket hund i denna lilla tjej :) Jackie önskar komma till ett hem där det finns 1-4 hundkompisar av liten ras. Gärna av samma ras. Jackie är född och uppvuxen hos oss och säljes av en SKK registrerad uppfödare. Säljes endast om rätt hem dyker upp! Jackie har givetvis stamtavla i SKK. Reg.nr. SE16920/2011 Maila vid seriöst intresse och berätta så utförligt som möjligt om dig själv och vad du kan erbjuda Jackie. Jag söker ingen fodervärd och säljer inte på avbetalning. Hemsida: www.royal-tails.com
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mölndal

Chihuahua/malteser tik, 2 år, omplacering.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Letar efter rätt hem till en liten tik på 2 år. Blandras mellan chihuahua och malteser. Väger ca. 3kg. Hon är vit/cremevit/beige i pälsen. Blir långhårig men är kortklippt nu. Ser gärna att hon kommer till någon äldre, kanske pensionerad, någon person/par med mycket tid och kärlek att ge. Hon är en snäll, pigg och glad tjej, älskar att mysa och gosa. Åker gärna bil, ligger tyst och stilla i transportbur utan problem. Hon kan vara ensam hemma 1-2 timmar, inte mer! Hennes tillbehör så som halsband, koppel, matskålar, hundmat, hundbädd, transportbur etc medföljer. Hon är chippad, vaccinationskort saknas dock. Finns ingen brådska. Skriv gärna några rader och berätta om dig/er och vad ni har att erbjuda.
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vasastan

Chihuahua - tik - 2 år - stamtavla SKK

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Chihuahua, tik, 2 år, crèmefärgad med fin stamtavla i SKK. Näpen, mysig och tuff liten dam. Ej utställd. Patella 0/0, korrekt bett och stängd fontanell. Vikt: 2,2 kg. Överlåtes nyvaccinerad och nybesiktigad, samt pga ändrade förhållanden. Vid intresse, lämna en beskrivning av era förhållanden, vad som erbjuds och vad ni söker. Svar utan fullständigt namn och telefonnummer besvaras ej. Prutning, avbetalning, fodervärdar och/eller brevvänner undanbedes. Oseriösa anmäles. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
19 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj