Quantcast
Till salu inom: ”

mamaroo babysitter vagga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Babysitter

Eskilstuna
Babysitter

Halmstad
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"MamaRoo Babysitter är en babysitter och vagga i ett. MamaRoo vaggar upp och ner, från sida till sida, precis som föräldrar gör när dom tröstar sina barn. De unika egenskaper som MamaRoo har är bland annat de fem olika rörelseinställningarna. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig i, beroende på vad ditt barn gillar. Utrustad med fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon/mp3." Fint skick. Som ny!
MamaRoo Babysitter är en babysitter och vagga i ett. Den har fem olika rörelseinställningar. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig i. Utrustad med fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon/mp3. Rekommenderad ålder: från 0 mån. Inköpt i februari, sparsamt använd, den är som ny. Orginal kartong och kvitto finns också. Vill du att den skickas tillkommer frakt 300kr.
MamaRoo Babysitter är en babysitter och vagga i ett. MamaRoo vaggar upp och ner, från sida till sida, precis som föräldrar gör när dom tröstar sina barn. De unika egenskaper som MamaRoo har är bland annat de fem olika rörelseinställningarna. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig i, beroende på vad ditt barn gillar. Utrustad med fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon. Nyskick. Endast använd en kort period. Orginalkartong finns. Köpt från Jollyroom. Kvitto finns. Samma färger som på bild. Priset kan diskuteras något.
Säljer nu vår MamaRoo Babysitter som endast är använd 3-4 gånger och är därför som ny. MamaRoo vaggar upp och ner, från sida till sida, precis som föräldrar gör när dom tröstar sina barn. De unika egenskaper som MamaRoo har är bland annat de fem olika rörelseinställningarna. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig i. Utrustad med fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon/mp3. Nytt pris : 2800kr Mitt pris : 1800kr
Mamaroo är en vagga och babysitter i ett. Den har 5 unika rörelser, allt från simulering av vyssning i famnen till bilfärd och havets vågor. Välj att ansluta IPhone alt. Mp3spelare radio eller använd något av de förinställda naturljuden. Steglöst ställbar sits från liggande till sittande, tvättbar klädsel, sele som håller liten på plats samt vändbara bollar från svartvitt till färg i mobilen ovanför babyn. Lämplig från födsel upp till ca 12,5 kg/tills barnet sitter själv. Mycket gott skick. Vår tös har älskat den men är tyvärr för stor nu.