Till salu inom

"mamaroo babysitter vagga säljes"

Eskilstuna
Idag

3 i 1 gåstol

500 kr
Citiboard
Växjö
Idag

Diverse babyprodukter

Blocket.se
Tjörn
Idag

Babysitter babybjörn och ba...

1 500 kr
Blocket.se
Lidingö
Idag

Thule båttrailer tot vikt 1300

14 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Vagga Troll + spjälskydd

500 kr
Blocket.se
Kungsholmen
4 dagar

4moms mamaRoo

1 800 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

BabyBjörn babysitter

600 kr
Blocket.se
Idag

Barn vagga

499 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Vagga, babynest, babygym osv

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Östermalm

Mamaroo Babysitter

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
"MamaRoo Babysitter är en babysitter och vagga i ett. MamaRoo vaggar upp och ner, från sida till sida, precis som föräldrar gör när dom tröstar sina barn. De unika egenskaper som MamaRoo har är bland annat de fem olika rörelseinställningarna. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig i, beroende på vad ditt barn gillar. Utrustad med fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon/mp3." Fint skick. Som ny!
2 000 kr
Blocket.se

MamaRoo babysitter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
MamaRoo Babysitter är en babysitter och vagga i ett. Den har fem olika rörelseinställningar. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig i. Utrustad med fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon/mp3. Rekommenderad ålder: från 0 mån. Inköpt i februari, sparsamt använd, den är som ny. Orginal kartong och kvitto finns också. Vill du att den skickas tillkommer frakt 300kr.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Tumba

Mamaroo gunga NYSKICK Kvitto finns

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
MamaRoo Babysitter är en babysitter och vagga i ett. MamaRoo vaggar upp och ner, från sida till sida, precis som föräldrar gör när dom tröstar sina barn. De unika egenskaper som MamaRoo har är bland annat de fem olika rörelseinställningarna. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig i, beroende på vad ditt barn gillar. Utrustad med fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon. Nyskick. Endast använd en kort period. Orginalkartong finns. Köpt från Jollyroom. Kvitto finns. Samma färger som på bild. Priset kan diskuteras något.
2 000 kr
Blocket.se

MamaRoo Babysitter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Säljer nu vår MamaRoo Babysitter som endast är använd 3-4 gånger och är därför som ny. MamaRoo vaggar upp och ner, från sida till sida, precis som föräldrar gör när dom tröstar sina barn. De unika egenskaper som MamaRoo har är bland annat de fem olika rörelseinställningarna. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig i. Utrustad med fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon/mp3. Nytt pris : 2800kr Mitt pris : 1800kr
1 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sundsvall

Mamaroo babysitter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mamaroo är en vagga och babysitter i ett. Den har 5 unika rörelser, allt från simulering av vyssning i famnen till bilfärd och havets vågor. Välj att ansluta IPhone alt. Mp3spelare radio eller använd något av de förinställda naturljuden. Steglöst ställbar sits från liggande till sittande, tvättbar klädsel, sele som håller liten på plats samt vändbara bollar från svartvitt till färg i mobilen ovanför babyn. Lämplig från födsel upp till ca 12,5 kg/tills barnet sitter själv. Mycket gott skick. Vår tös har älskat den men är tyvärr för stor nu.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj