Quantcast
Till salu inom: ”

marocko lägenheter till salu säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Möblerad lägenhet i bottenvåningen i Marina Agadir uthyres. 5 m från poolen och 50 m från stranden med strandpromenad med många affärer och restauranger. 10 min med taxi till souk och till golfbana. Balkong och en stor terrass på 28 m² med utgång till poolen. Två badrum - en med badkar och den andra med dusch. Fullt utrustat kök med kyl, frys, gasspis, elektrisk ugn och tvättmaskin. Klimatanläggning i alla rum. Hyra 6000 kr / veckan.
Vi hyr ut vår underbara lägenhet strax utanför Estepona på Costa del Sol. Ligger på 2:a våningen i en liten förening. Terrass med utsikt över Medelhavet och Marocko. Nära till golf och bad. Uthyres till skötsam familj/par. Rökfria. Ej småbarn. Priset kan diskuteras vid hyra längre än en vecka. Normalförbrukning av el ingår. Slutstädning på c:a 50 euro tillkommer. Specialpris med golfpaket: 2700:-/person och vecka inkl. 4 dagars golf med buggy ( beräknat på 4 personer)
Ref nr 149974-3 Moderna lägenheter med 260 i takhöjd byggda för att kosta 350 000 säljs nu från 89 000 inkl moms 98000 En golfanläggning som ligger högt upp med utsikt till Gibraltar och Marocko. Byggt för att kosta 350 000 omkring men nu är priset inkl källarparkering 89 000! Du får då två sovrum med utrustat kök i ett skyddat område mitt i en golfresort som ocskå den är av högsta kvalitet och maten på golfrestauranten kan jag gå i god för! Nära till Estepona en mycket mysig stad med lång strandpromenad!