Quantcast
Till salu inom: ”

marsvin till salu västerås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Marsvin/kanin bur.(blåa) Höjd:40cm Längd:70cm Bredd:45cm Använt ute så lite rostig. nypris 600 Säljer den för:300 Hamster/mus. (blåa av plast) Höjd:26cm Längd:50cm Bredd:35cm Fraktskada,två sprickor i plasten som inte gått igenom, Nypris 550,säljer den för 150 flaska ingår, Råtta/Gerbil. (röda) Höjd:55cm Längd:60cm Bredd:40cm Plast runt gallret medföljer, Inge fel på buren utan den är i fint skick., Nypris 690 Säljer den för 450 Gröna och gula bollen passar till alla smådjur, Nypris 100st:säljer dom nu för 50kr st, Tillbehören: diskuterar priset!
Marsvinsungar till salu. Hanar 100 kr/st Hona 150 kr Våra goa marsvinsungar är nu redo att flytta hemifrån. De är mkt tama och kelsjuka. Hanarna går jättebra ihop. Obs. tänk på att marsvin är flockdjur och vill inte bo ensamma. På bilden där alla tre är med, är honan i mitten och hanarna ytterst. På filmen är hanarna närmast kameran och honan längst bort. Maila, sms:a eller ring 073-6433565 mvh Camilla
Hej! Pga nytt jobb i ny ort har jag tyvärr inte tid med mina marsvin längre. Det är två honor som är lite mer än 1 år gamla, de heter Bessi (trefärgade) och Snuttan (gråa). Jag säljer dem tillsammans med två inomhusburar, matskål, vattenflaska, ett litet trähus, spån och hö som finns kvar Hoppas det finns någon där ute som vill ge dem ett nytt kärleksfullt hem!
Hej! Jag säljer mina två marsvin för 500 kr. Dem är tama och det är två honor. Tussan är på den andra bilden och hon är 3 år. Fläcken är på den tredje bilden och hon är ett halv år. Jag vill att dem ska komma till ett bra hem. Det som med följer är bur,matskål,hus,hökorj,vattenflaska och en tunnel. Varför vi säljer dem är pga min dotter har tappat intresset. om du är intresserad ring mig då jag inte svarar på mail.
Två pigga och glada marsvinshanar f. sep. 2012 säljes på grund av tidsbrist. Stamtavla, bur, två hus med alla tillhörandetillbehör medföljer. Den svartvita är av rasen Sheltie. Den gulvita är av rasen Texel. Säljes endast tillsammans. De är vid god kondition och trivs bra med varandra. Vi önskar att de får ett nytt kärleksfullt hem med mycket lek och kel. Vi finns i Västerås! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.