Quantcast
Till salu inom: ”

marsvin säljes

Tidigare annonser till salu

På grund av allergi måste vi nu sälja våra två marsvinsystrar. De är födda i september 2010 och kommer från en bra uppfödare. Vi har tagit väl hand om dem och har trivts bra i hop men då allergi har dykt upp i familjen kan vi inte ha dem kvar. Nu hoppas vi att det finns någon som kan ta hand om dem istället för oss. Buren är 1 m x 55 cm. Vattenflaska och hus ingår i priset.
Yta: 180 kvm Hyresvärd: Sollentunahem Hyra: 16 744 kr/månad (exkl. moms, inkl. index) Öppettider: Mån 12.00 20.00 Tis-fre 12.00 - 18.00 Lö 11.00 15.00 Sö stängt Uppgiven omsättning: 4 - 5 000 kr/dag Pris: Lämna bud! Inarbetad, välsorterad djuraffär som har funnits på samma plats i 40 år. Butiken säljer foder av högsta kvalitet till hund, katt, kanin, marsvin och hamster samt tillbehör - godis, leksaker och hundsportartiklar. Ett fantastiskt tillfälle att överta en väl inarbetad butik med stora utvecklingsmöjligheter. Säljes av familjeskäl.
Nu har jag bestämt att sälja mitt lilla marsvin Morriz för jag har inte tid med honom. Han är ca 3 år . Han är väldigt snäll och mysig ,och han gillar att ligga i knät och kolla på tv. han funkar bra själv men skulle helst vilja ha en kompis .Han skulle passa bra till avel. Han säljs ändast till seriösa och kunniga ägare för 300kr! Bur+vattenflaska säljes separat för 300kr.
Zingo är en bondkatt på 2år (kastrerad). - Vaccinerad - Avmaskad - Öronmärkt Han är innekatt och vill fortsätta att vara det. Men han vill gärna sitta på en balkong eller uteplats. Han trivs att bo med annan katt, marsvin och kaniner. Tycker om barn. Tycker om att resa. Tycker om attgå ut i koppel. Tycker inte om hundar! Söker ett hem där han får mycket uppmärksamhet och ej lämnas ensam. Medföljer några kattleksaker och tips! Endast telefonkontakt!
har en marsvins hane som måste flyttat då han bra mellan landat här. då ett bra hem är mycket viktigare en pengar skänker jag honom till djurkära människor där han kommer får stanna. gärna med fler marsvin han är runt året väldigt kelsjuk och pratglad. bur medföljer inte i bästa skick men den håller ihop bild kan ordnas vid intresse han är korthåring och röd/beige