Quantcast
Till salu inom: ”

blocket marsvin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag söker två vuxna keliga marsvinshonor som vill komma till en familj med två snälla barn 6 och 9 år gamla och djurintresserad mamma och pappa. Vi bor på landet och kan ha de små ute vackra sommardagar. I familjen finns även tre hästar, en liten hund och en gammal katt. Jag hade själv marsvin under många år som barn. Då jag jobbar har jag svårt att svara i telefon men skicka gärna ett mail så kan jag ringa upp när jag har rast eller slutat för dagen.
Har en stor marsvin/kanin bur som är 120X60 cm och är i riktigt bra skick. Den är mindre än ett år gammal. Säljer den för 250kr då den som ny kostade 900kr. Till buren tillkommer matskål, vattenflaska och hö hållare. (bilden är grumlig pga dålig kamera) Jag nås bäst på mail då jag jobbar oregelbundet, men ringer ni och jag inte svarar så lämna ett meddelande så ringer jag upp. // Christina
VÅR FINA FLUFFIE VILL HITTA NYTT HEM. HON ÄR EN JÄTTE GO SHELTIEHONA SOM ÄR MATGLAD OCH PRATGLAD. HON ÄR NU 9 MÅNADER. PRIS: 150KR MARSVIN ÄR FLOCKDJUR SÅ DET KRÄVS ATT HON FÅR EN KAMRAT. FINNS ÄVEN MÖJLIGHET ATT VÄLJA 1 ELLER 2 HANAR SOM FINNS UTE PÅ ANNONS HÄR PÅ BLOCKET + 2 STORA MYCKET FINA BURAR FÖR MARSVIN. PRIS PÅ BURARNA OCH DE 2 HANARNA HITTAR NI PÅ HÖÖRS SIDAN UNDER DJUR-GNAGARE. DE SITTER PÅ EN RÖD KUDDE. KONTAKTA MIG PÅ TELEFON ELLER VIA MAIL OM NI ÄR INTRESSERADE.
Vi har tre marsvinsflickor som behöver hitta ett kärleksfullt hem. Det är två systrar på 2år samt en unge till ena på 4månader. De är väldigt lätthanterade och keliga, inga problem att klippa klorna på heller.. Då vi har flera marsvin så har vi ont om tillräckligt stora burar så därför säljes marsvinen utan bur för 400kr. Ev Kan en tillfällig välanvänd men fullt duglig gallerbur på 100x50x45 medfölja för 100kr Marsvin + bur 500kr, enbart marsvinen 400kr.. Ring gärna eller mejla för mer information, jag kollar mejlen väldigt ofta..
Mosaique´s marsvinsuppfödning har för närvarande många marsvinsungar till salu. I raserna english cested och self. Av färgerna pink eyed white och cream. Flera djur är lämpliga för utställning och avel men även till kel. Pris: 200-350:- /styck Eftersom marsvinet är ett flockdjur säljes de två och två med en rabatt på 50:- för ett par. Eller till dig som redan har en marsvinskompis hemma. Fler bilder finnas att se på min hemsida: www.mosaiques-marsvin.se Marsvinen finns i Järbo, transport kan ordnas till vissa utställningar som ordas i SMF´s regi. Tel: 0290-71163 07-6412604