Allt till salu inom "blocket marsvin"

Sortering:
Marsvin Hane SMF
Örebro
Idag

Marsvin Hane SMF Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Marsvin
Ludvika
Igår

Marsvin Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Marsvin ungar
Norrköping
Idag

Marsvin ungar Visa liknande

500 kr
Blocket.se
marsvin
Hallsberg
Idag

marsvin Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Marsvin
Luleå
Idag

Marsvin Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Marsvin
Mark
Igår

Marsvin Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Minifakta om marsvin
Butik

Minifakta om marsvin

180 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 27

Tidigare annonser till salu

Keliga marsvinshonor

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Jag söker två vuxna keliga marsvinshonor som vill komma till en familj med två snälla barn 6 och 9 år gamla och djurintresserad mamma och pappa. Vi bor på landet och kan ha de små ute vackra sommardagar. I familjen finns även tre hästar, en liten hund och en gammal katt. Jag hade själv marsvin under många år som barn. Då jag jobbar har jag svårt att svara i telefon men skicka gärna ett mail så kan jag ringa upp när jag har rast eller slutat för dagen.
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Kävlinge

Marsvin/kanin bur

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Har en stor marsvin/kanin bur som är 120X60 cm och är i riktigt bra skick. Den är mindre än ett år gammal. Säljer den för 250kr då den som ny kostade 900kr. Till buren tillkommer matskål, vattenflaska och hö hållare. (bilden är grumlig pga dålig kamera) Jag nås bäst på mail då jag jobbar oregelbundet, men ringer ni och jag inte svarar så lämna ett meddelande så ringer jag upp. // Christina
250 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Höör

Marsvinshona söker hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
VÅR FINA FLUFFIE VILL HITTA NYTT HEM. HON ÄR EN JÄTTE GO SHELTIEHONA SOM ÄR MATGLAD OCH PRATGLAD. HON ÄR NU 9 MÅNADER. PRIS: 150KR MARSVIN ÄR FLOCKDJUR SÅ DET KRÄVS ATT HON FÅR EN KAMRAT. FINNS ÄVEN MÖJLIGHET ATT VÄLJA 1 ELLER 2 HANAR SOM FINNS UTE PÅ ANNONS HÄR PÅ BLOCKET + 2 STORA MYCKET FINA BURAR FÖR MARSVIN. PRIS PÅ BURARNA OCH DE 2 HANARNA HITTAR NI PÅ HÖÖRS SIDAN UNDER DJUR-GNAGARE. DE SITTER PÅ EN RÖD KUDDE. KONTAKTA MIG PÅ TELEFON ELLER VIA MAIL OM NI ÄR INTRESSERADE.
150 kr
Blocket.se

Marsvin

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vi har tre marsvinsflickor som behöver hitta ett kärleksfullt hem. Det är två systrar på 2år samt en unge till ena på 4månader. De är väldigt lätthanterade och keliga, inga problem att klippa klorna på heller.. Då vi har flera marsvin så har vi ont om tillräckligt stora burar så därför säljes marsvinen utan bur för 400kr. Ev Kan en tillfällig välanvänd men fullt duglig gallerbur på 100x50x45 medfölja för 100kr Marsvin + bur 500kr, enbart marsvinen 400kr.. Ring gärna eller mejla för mer information, jag kollar mejlen väldigt ofta..
400 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Sandviken

Marsvinsungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mosaique´s marsvinsuppfödning har för närvarande många marsvinsungar till salu. I raserna english cested och self. Av färgerna pink eyed white och cream. Flera djur är lämpliga för utställning och avel men även till kel. Pris: 200-350:- /styck Eftersom marsvinet är ett flockdjur säljes de två och två med en rabatt på 50:- för ett par. Eller till dig som redan har en marsvinskompis hemma. Fler bilder finnas att se på min hemsida: www.mosaiques-marsvin.se Marsvinen finns i Järbo, transport kan ordnas till vissa utställningar som ordas i SMF´s regi. Tel: 0290-71163 07-6412604
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj