Quantcast
Till salu inom: ”

cyklar västerås säljes

Monark cykel

Västerås
Cykel ,Barn

Västerås
Cykel ,Barn

Västerås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu vill jag sälja min grymma Scott! Den är i fint skick, inga fel alls förutom lite repor på styre men sånt får man räkna med givetvis vid köp av cycklar. Har haft en i 1 år drygt! Säljes pga taget körkort! Rullar fint fint, 2010 årsmodell. Nypris i affär 4995 :- Jag har inte tagit någon direktbild på den, Däremot lägger jag istället upp en bild från google, exakt likadan! Ni kan komma och kolla på den givetvis, det är bara att slå en signal, först till kvarn!
Har ett antal cyklar som bara står och inte blir använda så tänkte sälja dessa. Det är en fräsch och tuff cykel i mycket bra skick och flera lite äldre cyklar som är till salu. Den tuffare cykeln kostar runt 1500 kr och de andra runt 200-500 kr, priset kan diskuteras och vid köp av flera cyklar kan en schysst deal göras. Bilderna är på två utav cyklarna som är till salu. 0704027532 Hör av dig så kan vi komma upp med en riktigt bra deal!
Hej! Nu tänkte jag sälja min cykel eftersom jag aldrig använder den längre. Jag har köpt den för 3 år sen och den har funkat mycket bra utan några problem. Det enda som är problemet nu är att den är lite sliten och att växlarna inte fungerar som de ska ibland. Men jag är säker på att man kan fixa det snabbt för att det är inte något alvarligt. Om du är intresserad är det bara att höra av sig via mejl eller telefon ;)
Säljes en bra Fireblade. Reggad på 38kw, och då billigare försäkring. Nästa år kan den försäkras som klassiker då ännu billigare .Köpte denna för att fixa till och putsa upp men tänker sluta åka mc. Kroppen vill inte mer.Säljes för 19000kr som den står. Bra pris då den är hel och fin . Cirka 4500mil. Yushimura slipon. Cykel finns i Västerås. Provkörning när jag har pengarna och du visat ditt körkort. Prutas ej!!!!!!!!!