Quantcast
Till salu inom: ”

marsvin västmanland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gant Jeans..

Fagersta
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer tre stycken marsvin för symbolisk summa 200 eller bud, då allergi uppstått i familjen, dom går ute nu i en hage och orsakar då inga större problem såklart :) köpte den långhåriga ifrån zoo å den var dräktig vid inköpet ( jag ovetandes) så nu går den med sina två ungar födda i mars. Snälla och Goa när man har dom i famnen, honan och ena ungen på bilden, den andra ungen är vit och svart. :)
Nu ska vi sälja våra marsvin! Det är två st honor och när de flyttar så får de med sig en stor bur, två matskålar,en vattenflaska,sten, en boll, ett rör som de kan krypa in i och ett litet hus där de trivs att ligga i. Det medföljer en extra bur som är lite mindre än den bor i nu. Fler bilder kan mailas vid intresse!
Har ett par jätte snälla och rara marsvin som är väldigt tama .Har dom lösa med mig i köket ,och de springer runt och "kvittrar".Vana med all hantering som att bada ,klippa klorna, åka bil och gosa framför tv . Söker ett nytt hem åt dom ,om det är barn som är till tänkt ny husse eller matte.Så är det viktigt att föräldrarna är den som är huvud ansvarig ,med mat ,skötsel osv .Dessa små tjejor vill komma ut och springa lösa i från sin bur ,de är vana med det .Deras tillbehöver följer med dom som stor bur,transport bur ,mkt spån och hö.
Hej! Säljer mina två hanar. Nisse han är 1 år. Korre och han är 4 månader. Säljer dem pga har två honor också. Säljer med bur och allt tillbehör, skickar med mat så ni vet vad dem äter. Ny pris för två marvin, bur och allt är 1200 kr så säljer för 600kr. Hade tyvärr inga bilder. Om du är intresserad ring mig. Mvh
Säljer nu 4 st av mina älskade hanar! Alla killar är gosiga, sociala och jätte snälla!! För att inte tala om jätte vackra!! :D Rolf är född: 21/12-11 200:- Nani är född: 28/3-12 200:- Håkan är född: 24/1-12 250:- Harald är född: 17/7-12 300:- Harald är inte leveransklar förrän 21/8! Jag säljer endast i par, eller till någon som redan har marsvin! Maila eller smsa vid intresse! Mvh Sara