Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare bålsta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker efter en seriös rutinerad vuxen medryttare till min stora vbl.valack på 11år ca.172cm/mkh, han är snäll och trevlig i all hantering... Riden i alla gångarter, hoppad hos tidigare ägare hos mig är han enbart löshoppad, utb. ca La/Lb dressyr men är under igångsättning, han är en speciell herre som kräver sin ryttare, är inte 100% säker ute i skogen själv så han behöver en lugn, mjuk och men ändå en bestämd ryttare som kan väg leda honom så han kan känna sig trygg, gärna någon med mycket NH-tänk. Han står i ett litet kollektivt stall strax utanför Bålsta (övergran) med fina ridvägar, mindre ridbana, rundkorall och ca.6-10min med transport till ridhus. Bil är nödvändigt då de är långt till stallet från bussen Behöver hjälp ca.2-3dag/veckan mot en del av stallhyran och även skötseln runt om honom och även ev. för nån fodring dina dagar.
Söker efter en seriös och engagerad medryttare 2 dagar i veckan eller någon som vill prova på hur det är att ha egen häst och vill vara delfodervärd 3-4 dagar i veckan. Hästen är 168 hög och stor att rida. Otroligt snäll, social och sällskaplig absolut inga olater. Går lika bra att rida ut på ensam som med sällskap. Står uppstallad på Bålsta ridskola. Maila för mer info och pris.
Söker en medryttare (fodervärd) för Curioso. Han är 6 år, tränat i dressyr och working equitation. Jag önskar mig en ganska erfaren ryttare som kan hantera en stor häst med mycket utstrålning! Om du är intresserad av att utbilda honom vidare och även tävla så är du rätt person. Kontakta mig gärna. Curioso står utanför Bålsta/Örsundsbro och han kan flyttas om kemi och nytt hem stämmer.