Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare bålsta säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker efter en seriös rutinerad vuxen medryttare till min stora vbl.valack på 11år ca.172cm/mkh, han är snäll och trevlig i all hantering... Riden i alla gångarter, hoppad hos tidigare ägare hos mig är han enbart löshoppad, utb. ca La/Lb dressyr men är under igångsättning, han är en speciell herre som kräver sin ryttare, är inte 100% säker ute i skogen själv så han behöver en lugn, mjuk och men ändå en bestämd ryttare som kan väg leda honom så han kan känna sig trygg, gärna någon med mycket NH-tänk. Han står i ett litet kollektivt stall strax utanför Bålsta (övergran) med fina ridvägar, mindre ridbana, rundkorall och ca.6-10min med transport till ridhus. Bil är nödvändigt då de är långt till stallet från bussen Behöver hjälp ca.2-3dag/veckan mot en del av stallhyran och även skötseln runt om honom och även ev. för nån fodring dina dagar.
Söker efter en seriös och engagerad medryttare 2 dagar i veckan eller någon som vill prova på hur det är att ha egen häst och vill vara delfodervärd 3-4 dagar i veckan. Hästen är 168 hög och stor att rida. Otroligt snäll, social och sällskaplig absolut inga olater. Går lika bra att rida ut på ensam som med sällskap. Står uppstallad på Bålsta ridskola. Maila för mer info och pris.
Sajdrigo är en pigg och framåt kallblodskille som söker efter en ansvarsfull medryttare. Han är 164 cm hög och snäll att hantera på alla vis. Snäll att rida, utan olater och går lika bra att rida ut på ensam som med sällskap. Han söker dig som vill rida och ta hand om honom 2 dagar i veckan och som vill rida ut minst 1 utav dem 2 dagarna. Du får gärna rida för instruktör om du vill. Minst 18 år och erfaren. Han står på Bålsta ridskola med fullservice så det ingår inga stallpass eller annat stalljobb. Bra ridvägar och ridhus finns.