Quantcast
Till salu inom: ”

moneyslave vacker ung kvinna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brutus Östling. 1998. 271 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. -"Men älskar du honom?" Så frågar en ung flicka på 1820-talet sin syster Henrietta som just skall gifta sig. Nej, det gör Henrietta inte, men hon böjer sig för den krassa verkligheten, behovet att bli försörjd. Den stillsamma frågan anger i själva verket något av en revolution: övergången från en äldre syn på äktenskapet som ett ekonomiskt kontrakt till en uppfattning av äktenskapet som ett förbund byggt på kärlek. Hur hanterade unga kvinnor denna konfliktfyllda övergång? Hur såg verkligheten bakom Jane Austen-filmernas fiktion ut? Hur tänkte flickorna själva om kärlek och äktenskap, och hur förändrade de nya idéerna deras liv? I nio essäer får vi följa några unga kvinnors öden i detta dramatiska skede i historien. Boken nominerades till 1998 års Augustpris i kategorin Årets svenska fackbok. Juryns motivering lydde bl.a följande: "En annorlunda kärlekssaga, ett stycke mentalitetshistoria när den är som bäst.".
Vi söker en ung kvinna i 20 års åldern till huvudrollen i en kortfilm. Filmen handlar om ett ungt par där mannen börjar bli svartsjuk. Detta är en skolproduktion från Medieinstitutet. Vi kommer därför inte ha möjlighet att betala ut någon lön, men vi bjuder på fika på inspelningsplatsen. Inspelningen kommer att ske den 3-4 Oktober på dagtid (ev en kväll också). Vi vill alltså att du ska kunna ställa upp dessa datum ifall du söker. Inspelningen sker i Stockholm. Castingen drar igång så fort som möjligt. Så vänta inte med att skicka in din ansökan. Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Jag är en ung skötsam kvinna och önskar hyra en bostad för längre tid. Jag är rök/djur och alkohol fri samt har fast inkomst. Önskar bostad enligt följande: Hyra: Max 8000 kr inkl vatten, värme/el och bredband. Storlek: Minst 30 m2 Kontrakt: antingen 1:a eller 2:a hand. Ej inneboende. Lägenhet i anslutning till villa med eget kök och badrum samt egen ingång går också jätte bra. Läge: Jag gillar Nacka/Värmdö men jag kan tänka mig andra platser runt om i Stockholms området utanför och innanför tullarna. Möblerat eller omöblerat spelar ingen roll. Jag har goda referenser då jag idag hyr i 2:a hand. Nås i första hand via e-mail, för vidare kontakt lämnar jag därifrån mitt telefon nummer.