Quantcast
Till salu inom: ”

mtb begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

vandrarskor

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Säljer mina två cyklar då jag är trött på att äga begagnat och tänker köpa nytt. Med lite olja och kärlek blir det fina cyklar men jag orkar inte meka just nu. Den första (blå) är en ombyggd DBS halvracer med 2st växlar (saxväxel) kedjeväxlarna är borttagna. MTB aluminium styre, handtag och bromshandtag är nytt. Fina däck och fräsch för övrigt. Kedjan behöver smörjas och likaså vajern till bakbromsen. Blir din för 300kr utan lås 350kr med lås. Den andra är en RD Coyote MTB med lättmetallram. Inga kedjeväxlar eller kedja finns på den (ett nedlagt projekt) Nytt framdäck med punkteringsskydd. Funkar för övrigt. Blir din för 200kr utan lås 250kr med lås. Köper du bägge så blir det billigare såklart. Om cyklarna inte går åt så blir det skroten, men helst att någon fixar dem och får många nya mil.
Personer från (140 )145 cm och uppåt kan köra denna otroliga cykel. 2008 års modell. Vi köpte begagnat 2008. Min dotter har haft den 4 säsonger = 4 veckor. Cykel är nyservad på Åre Bikes och har nya bromsbelägg. Utrusning: Ram/ Frame: Aluminium Luftdämpad bak: X Fusion O2R Gaffel Marzocchi AM SL Modifierad till Hydrauliska bromsar fram och bak för att få extra kraft till juniorer, Schimano SLX Wheels: Spezialised, Däck: Specialized / Schwalbe, bra skick Säljes då min dotter växt ur den. MYCKET bra skick!
Säljer nu min MTB då landsvägscykling har fångat mitt intresse. Har en fin Giant av årsmodell 2008 men uttagen 2009. (Nypris 7990kr) Har bara cyklats på landsväg och pendlat till jobbet och inte skog som jag först trodde att jag skulle vid köp. Cykeln är således I grymt bra begagnat skick! Har cervats årligen av cykelbutik. Det är en bra instegsmodell med 24 rappa shimanoväxlar som fungerar felfritt! Ramstorlek M. Typ 170-185cm (enligt Giants ramtabell.) Säljes för 2500kr eller kan eventuellt även bytas mot en Racer (landsvägscykel) i motsvarande skick. Kom och provcykla!
Vi säljer alla typer av begagnade cyklar. Om företaget Vi är Helsingborgs nya cykel butik med stor passion för alla typer av cyklar. Vi har allt från High end MTB & Racer till damcyklar. Vi satsar även mycket på barncyklar, elcyklar & begagnat. Hos oss hittar du ett stort tillbehörssortiment och det vi inte har försöker vi ta hem.
Crescent Atla damcykel i hybrid/mtb-modell säljes. Är i bra begagnat skick och förvarad i förråd. Har 21 växlar med växelreglage av s-ram modell i övrigt utrustad med Shimano Altus-komponenter, däck i storlek 26 tum. Endast en ägare och kvitto finns, är även stöldskyddsmärkt.