Till salu inom

"mulberry väska säljes"

Bromma
Igår

Märkeväskor

650 kr
Blocket.se
Kävlinge
2 dagar

Mulberry Bayswater väska

2 800 kr
Blocket.se
2 dagar

Mulberry

2 500 kr
Blocket.se
Bjuv
1 månader

ÄKTA mulberry flip lock väska

8 500 kr
Citiboard
Stockholm
5 år

Roxanne väska i mörkt chokl...

2 500 kr
ABC-Annons.se
Turkiet
8 år

MULBERRY VÄSKA

2 990 kr
ABC-Annons.se
Umeå
8 år

Mulberry väska

500 kr
ABC-Annons.se
Tidaholm
9 år

Ny mulberry väska

500 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
9 år

Alexa Mulberry Väska!

1 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
12 år

Mycket fin MULBERRY väska a...

Hyrahyra.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Göteborg

Mulberry Alexa Brown

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Mulberry Alexa Original Brown. Supersnygg väska i äkta läder som passar till det mesta. Väskan är i perfekt skick och endast använd ett fåtal gånger. Måtten: 23cm hög, 35cm bred, 17cm djup. Axelremmen som medföljer är 112cm-128cm. Längden kan justeras. Väldigt rymlig & fin väska. Säljes för 1000 kr eller högst erbjudande! Du får gärna komma hit och kolla på väskan om du vill. Jag kan även skicka den med posten inom Sverige om så önnskas. Om du har frågor, vill ha fler bilder eller är intresserad så får du höra av dig på mail.
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Nacka

Mulberry Bayswater

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer nu min svarta Mulberry Bayswater. Stilren vardagsväska, i snyggt läder med praktiska fack. A-4 går ner utan problem, även Macbook 13 tum (se bild 2). Skötsel broschyr, lås och nyckel ingår självklart. Original då den har serienummer inuti. Väskan är inte läderbehandlad, då den är helt ny och aldrig använd. Mått: 26.5 hög, 36cm bred och 16 cm djup. Kan skicka väskan om så önskas, men då står köparen för fraktkostnaden. Vid frågor är det bara att mejla. Mvh Saga
1 800 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Linköping

Mulberry Bayswater Oak

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej En Mulberry Bayswater (original) i färgen Oak säljes. Använd i ca ett år. Hel och fin. Insida i läder. Väskan har serienr. Är inköpt i New York. Kvittot har jag dessvärre inte kvar. Men vet man hur en äkta väska av denna modell ska se ut så ser man att denna är äkta! Pris 4500 kr inkl frakt som kan diskuteras vid snabb affär. Skambud undanbedes dock!
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Solna

Mulberry Bayswater Black Natural Leather

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer min fina mulberry väska eftersom det aldrig blir av att jag använder den. Den är ungefär ett år gammal, men endast använd vid ett fåtal tillfällen och jag skulle därför säga att den är i gott skick. Väskan är självklart en äkta mulberry och vid köp medföljer dustbag och hänglås. Bilden är tagen från mulberrys hemsida, men jag kan naturligtvis maila bilder på min väska på förfrågan. Väskan kan hämtas/lämnas i Stockholmsområdet men kan också skickas då köparen står för fraktkostnaden. Väskan säljes för 3000:- eller till högstbjudande. Maila vid frågor eller intresse.
3 000 kr
Blocket.se

Vacker mulberry väska

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Väskan är i svart skinn med guldiga detaljer. Väskan har ett axelband som inte finns med poå bilderna men som självklart följer med vid försäljning. Den är orginal och har kostat mig 12000 SEK på ABCD i Malmö. Kom med ett bud som passar dig! Först till kvarn som gäller. Jag ska iväg på en resa över vintern och uppskattar snabbt köp. Ska den skickas står KÖPAREN för kostnaden. Med vänlig hälsning, Tess.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj