Quantcast
Till salu inom: ”

netflix 12 månader presentkort värt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer ett presentkort på Cykloteket värt 7800 kr för 7000 kr. Perfekt nu när det är rea - 10% extra rabatt utöver de 25-30% du kan få på en 10 000-kronorscykel. Kortet är giltigt till 2012-06-06 och kan inte bytas mot kontanter. Enklast/säkrast är kanske om vi ses i en butik (Västberga eller Norra Station) så kan du verifiera värdet på kortet i kassan innan jag får pengarna. (Sökord: MTB, racer, mountainbike, cykel)
Har ett presentkort värt 950kr hos Change Lingeries fysiska butiker som finns bl.a i Jönköping, Kalmar, Umeå, Stockholm, Göteborg, Borås, m.fl. Fler orter hittar ni på deras hemsida: http://change.com/da/butikker (Klicka i Sverige uppe till vänster) Presentkortet är giltigt till 1 November 2014. Man får till exempel hjälp att välja ut underkläder som passar bäst, jättebra för dig som har svårt att hitta rätt BH-storlek! Deras underkläder är jättefina, finns för både män & kvinnor. Finns bl.a shapewear, badkläder, pyjamas, morgonrock, underkläder. Värde 950kr. Säljes för 650kr och jag som köpare står för ev. frakt. Maila, ring eller sms:a vid intresse!
Presentkort på 1 års abonnemang på Netflix! Om du inte redan känner till denna video on demand-tjänst: Då kan du med hjälp av Netflix busenkelt se på DVD-filmer direkt i din dator/smartphone/Wii/PS3/Xbox 360. Det finns över 100.000 titlar att titta på, du kommer aldrig att tröttna på Netflix! Passa på nu, kanonerbjudande: Kolla in priset, mindre än hälften av inköpspriset! Perfekt present för att visa uppskattning till någon man gillar! mer info: http://sv.wikipedia.org/wiki/Netflix Detta köp levereras som en digital kod i e-mail. Levereras snarast, garanterat inom 12h efter betalning, så att du kan börja kolla på filmer med en gång! Överföring till mitt bankkonto sker inom tre dagar efter avslutat köp. Välkommen med frågor eller köp. Annons kvar, varan kvar.