Quantcast
Till salu inom: ”

nyrenoverad lägenhet getinge uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyrenoverad 5:a på 116 m2 i marklägenhet / parhus med garage. Egen trädgårdsdel, uteplats, parkering, tvättmaskin, torkskåp, förråd ca 10 m2. Kallhyra 6450 kr / mån avser 2011 års hyra 2012 års hyra ej klar. Vatten och sophämtning ingår. Ledig från 2012-03-01. Ev tidigare. Maila en presentation av er som söker med telefonnummer så tar vi kontakt med er som får komma på visning. Inga bet anm. Presentationen bör innehålla för och efternamn, ålder, jobb, studier, info om ev husdjur, hur många ni är i familjen som avser att bo i lägenheten, ev tidigare hyresvärd, referenser och nuvarande boende.
Jättecharmig 2:a centralt. Ljus och fräsch! Stora härliga djupa fönster och charmiga unika vinklar och vrår i lägenheten. Nyrenoverad för ca 2 år sedan, genomgående vita väggar, trägolv i vardagsrum och sovrum ( där finns även en kakelugn ) , klinker i hall och kaklat badrum. Huset har en tillhörande gård som är inramad av en häck vilket gör det insynsskyddat och en härlig plats att vistas på vår/sommar. Vi önskar större, minst 3 rok upp till 5 rok. Vi är intresserade av lägenheter centralt men funkabo/getingen är också intressant!! Vi kan byta ganska omgående när vi hittar något som känns rätt!:) Hyresvärd måste godkänna bytet! Nås helst på telefon, sms eller samtal!
En väldigt mysig lägenhet som ligger på tredje våning . Hyresvärden är R1 fastigheter och de finns på nätet om ni vill ha mer info . Det är ca 1.5 mil till Halmstad och det finns bra bussförbindelser . Lägenheten ligger i närheten till allt tex konsumbutik , bank och Statiol . I lägenheten finns det ett litet extra rum som man kan använda till vad som helst . Badrummet är ganska nyrenoverad och har dusch och toalett . Tvätt och torktummlare finns i huset dvs nere i källaren . Lägenheten för övrigt är ljus och fräsch och är en väldigt mysig lägenhet . Maila eller ring efter kl 16.00 pga jobbar på vardagarna så kan vi ordna så ni kan komma och titta . Inga bet.anm pga hyresvärden tar kredituppgifter. Med vänliga hälsningar Pernilla
Nyrenoverad 5:a i parhus med garage, egen parkering, uteplats, trädgård, förråd 12 m2, tvättmaskin, torkskåp. Kallhyra 6450 kr - Vatten och sophämtning ingår Tillträde enligt överenskommelse, sedvanlig kreditprövning görs. Maila en presentation av er + telefon-nr så tar vi kontakt med er för ev visning av lägenheten.