Till salu inom

"omplaceringshundar gävleborg säljes"

Hofors
Igår

V70n D5 nybesiktad

26 500 kr
Blocket.se
Härnösand
Igår

BMW 420 xDrive Gran Coupe

299 000 kr
Blocket.se
Ljusdal
5 dagar

Vi söker en produktpåfyllar...

Blocket.se
Gävle
8 dagar

Howard Oxford 3 sits inkl f...

9 500 kr
Blocket.se
Hudiksvall
10 dagar

Utbildningskonsult till För...

Blocket.se
Butik Kungsbacka
11 dagar

Doosan DX165W Hjulgrävare

1 998 750 kr
Blocket.se
Butik Kungsbacka
11 dagar

Fruehauf DOL160 2 axlad Dolly

50 000 kr
Blocket.se
Butik Hudiksvall
12 dagar

Demo weidemann 9580 T

Blocket.se
Butik Hudiksvall
12 dagar

Weidemann 9580T

Blocket.se
Bollnäs
12 dagar

3M Peltor WS Alert XP

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Malmö

Omplaceringshund max 2 år

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Omplaceringshund, gärna en Dansk Svensk gårdshund max 2 år sökes i Skåne. Söker en omplaceringshund max 2 år. Blandras eller renras spelar ingen roll, vikt 10-15 kg. Men vill gärna att hunden ska ha kort och enkel päls att sköta, eftersom vi kommer att vistas dagligen i skog och mark oavsett väder. Vi har mycket hundvana. Vi är pensionärer, så hunden kommer att ha sällskap dygnet runt. Pris: Diskuteras
0 kr
Blocket.se

CAVALIER 6 månader omplaceringshund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag söker dig som har överflöd på tid och kärlek och som hellre köper en omplacerigshund i behov, än en 8 veckorvalp. Underbar renrasig kastrerad cavalier pojke. 6 månader gammal. Han är snäll, mysig och mjuk i sitt sätt......dock mest stått i hundgård i sitt liv. Vill nu gärna bo i kärleksfull familj. Han ÄLSKAR leksaker och en mjuk bädd. Han är världens snällaste och värd det bästa. Han letar nu hem så han har fått alla vaccinationer och avmaskning och chipp. Har även bekostat hans kastrering. Han är veterinärbesiktad utan anmärkning. Nu sökes du som letar omplaceringshund i behov av härlig familj. Ett hem som vill ge honom trygghet och mjuk uppfostran. Fungerar bra med andra hundar. Kan bo med både tik och hane eftersom han är kastrerad. Kom gärna och träffa honom. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Omplaceringshund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har nu bestämt oss för att skaffa en till hund. Hunden får gärna vara lite äldre, dels för att jag önskar att den skulle kunna vara lite "vägledare" till min tik som är 3 år, och dels för att vi vill kunna erbjuda ett bra hem till en omplaceringshund som kanske annars är svår att omplacera pga högre ålder. Detta är dock inget krav, men valpar undanbedes. Vi har ett kärleksfullt hem med livslång hundvana av många olika typer av hundar. Vi kan inte betala flera tusen för en hund, men vi kan erbjuda hunden ett aktivt liv med massor av omtanke och kärlek. Låter detta intressant hör gärna av dig till min mail!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mjölby

Omplaceringshund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
söker en omplaceringshund som behöver flytta , helst en brun new foundland som nummer 1 ,alternativ benner sennen ,sankt bernard , svart-vit newfoundland , golden retriver , enda krav den ska gilla andra hundar vi har en fransk bulldog hane , och helst inte äldre än 2 år snäll givetvis ,skicka bilder o fakta om ni har nån ni vill placera om , vi bor på landet på en gård och det är alltid nån hemma och hundarna får givetvis följa med för det mesta om det tillåts dit man ska ,jag och maken har haft stor hundras sen jag va 17 år är idag 53 så erfarenheten finns .
0 kr
Blocket.se

Omplaceringshund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jag bor på landet mellan Falköping och Skara och skulle vilja ta hand om en omplaceringshund. har en stor trädgård och goda möjligheter till långa skogspromenader. har haft "besvärliga" hundar förut som bland annat varit paniskt rädda för män. jag kan ta hand om de flesta. just nu är jag hemma hela dagarna och det kommer nog vara så ett tag framöver, så jag har tid att ta hand om en hund. maila om du har en hund och känner dig intresserad ge mig en chans innan du avlivar hunden.. jag försöker ta hand om en hur jobbig hund som helst, oftast går det att få ordning på den. men är den för "sjuk" så hör jag av mig till dig så får du vara med i beslutet om avlivning eller inte. men som sagt, de flesta hundar går att få ordning på med lite jobb, och just nu har jag tid till det...
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj