Quantcast
Till salu inom: ”

omplaceringshundar norrbotten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

nyckelring

Kalix
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan ! Linda heter jag , är ute efter en hund, raserna dvärg eller mellan pudel eller cockerspanier eller Engels springer, som jag kan gå på utställning med, men även agillity.. har själv en mellen pudel , som jag tränar agillity med.. Hör gärna av er om ni har någon av dessa raser som ni vill sätta på foder eller omplacera .. Är en seriös hundägare som älskar hundar .. maila mej om jag låter intresant , så hör jag av mej, så kan vi talas vid mera .. :) Mvh Linda!
Hej ! Linda heter jag , söker en unghund som är van med barn , eftersom jag har barn, och även van med andra hundar. Vill kunna gå på utställning och agillity.. söker dessa raser cockerspanier , mellanpudel eller dvärg , toy pudel, har en mellan pudel tik . vill hitta en hund kompis till henne !! alltså en mella stor hund. har ni någon som ni vill sätta på foder eller placera om , så hör gärna av er till mej via mail eller ring ! Mvh Linda :)
Vi söker en ny familjemedlem till våran familj. Garanterat bra hem med mycket kärlek, tid och uppmärksamhet. Daglig aktivering, promenader, bus & lek. Kravet vi har är att hunden ska vara snäll, van vid barn och katt och rumsren. Vi är ej intresserade av att köpa en valp utan söker en omplaceringshund alt. fodervärdshund som inte längre kan bo kvar i sin nuvarande familj av något skäl och behöver en ny familj.
Våran familj söker efter en ny familjemedlem. Vi söker en omplaceringshund att ge ett tryggt, kärleksfullt hem åt. Krav att hunden är barnvänlig. Även fodervärdshund av intresse. Maila för mer info.
intresserad av en omplaceringshund, ej någon valp.helst en tik .Jag har stor erfarenhet av hundar.Mejla för bättre information.