Till salu inom

"omplaceringshundar örebro säljes"

Lindesberg
Igår

Adidas Ace 16+ PureControl...

1 500 kr
Citiboard
Lindesberg
Igår

Mobiltelefoner..

300 kr
Citiboard
Kumla
Igår

Antonio Zoli kombi,Kal 20/6...

5 500 kr
Blocket.se
Degerfors
Idag

Camaro cab -68

325 000 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Rawbike i fint skick

11 000 kr
Citiboard
Lindesberg
Igår

Stationär dator

1 350 kr
Citiboard
Lindesberg
Igår

Märkeskläder till Honom

1 500 kr
Citiboard
Askersund
Idag

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4...

66 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Örebro

Underbar amstaff tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag har en underbar amstaff blandning. En tik född född 10 okt -08, väger ca 22 kg. Det är en omplaceringshund, världens snällaste. Vi har bara haft henne i ca 2 veckor, men hon är för envis för att vi ska klara av henne. Så viss hundvana är önskvärt. Det är en sällskapshund, ingen kamphund! I hemmet finns hundar, katter och barn och det fungerar problemfritt. Hon kan vara själv hemma och det är inga problem att åka bil. Hon är nyvaccinerad och chipsmärkt. För mer info, maila i första hand.
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Omplatceringshund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Våran familj söker en hund men vi vill inte ha en valp men en liten eller mellanstor en. En omplaceringshund som tycker om barn/människor, gillar promenader och att vara ute i skog mark. De går bra med en lite äldre hund eller unghund. Vi har hundvana och har haft hundar tidigare. Vi har 3 hemmaboende ungdomar på 17, 18 o 20 år som älskar hundar. Vi har mkt kärlek att ge en hund och vill gärna få ta hand om en omplaceringshund då vi tycker det är en bra gärning!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Rottwailer behöver nytt hem

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Hej nu är det såhär att vi söker nytt hem till våran tik som är 3 år gammal. Hon är en renrasig rottis. Hon är en omplaceringshund från början så behöver mycket tid och kärlek. Anledningen till att jag inte kan ha kvar henne är att både jag och min mamma jobbar 07.00-16.00 varje dag så det är knapert med tid för henne. Bild kan skickas vid begäran. Ring eller maila för mer info. 076-8964703
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hallsberg

Pensionär önskar sig en omplaceringshund

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
HEJ. Jag söker en hund mellanstor eller liten för att vara fodervärd en kort eller längre tid. kan också tänka mig en omplaceringshund på prov. fungerar allt bra kan jag tänka mig att köpa hunden. jag är ensamstående pensionär som har mycket fritid. jag har inga husdjur. jag bor i lägenhet och har barn+barnbarn. har lite hundvana sen tidigare i livet. jag har inga sociala problem och bra ekonomi. jag kan ge hunden bra omvårdnad och värme och kärlek. jag söker en hund med bra status och ingen problemhund. låter detta intressant hör av er till mig för mera info. tel eller mail. Med vänlig hälsning ROGER.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Omplaceringshund i örebro-trakten

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi söker en vän som behöver ett nytt hem, dvs en omplaceringshund. Orsaken att vi söker en omplaceringshund istället för valp är bl.a att vi blir förstagångsägare och tycker det känns lämpligare att börja så. Vi är 31/32 och bor i en 3:a i centrala Örebro. Jag (killen) har varit sjukskriven en tid och är därför under rehabilitering och är hemma större delen av dagarna vilket gör tillfället lämpligt. En hund vore ett bra sällskap som bringar mening och något att engagera sig i under rehabiliteringen. Vi är redan i dagsläget aktiva och går säkert en halvmil om dagen. Intresse finns också för att träna hunden, te.x sök, spår, lydnad. Vi har som sagt inte någon tidigare erfarenhet av egen hund varför det är viktigt för oss att hunden är trygg och kommer från bra förhållanden samt att den har grundlydnad och fungerar socialt med andra hundar och katter. Det är också viktigt för oss att du/ni som tidigare ägare har hundens bästa som högsta prioritet, prövotid i det nya hemmet är en absolut självklarhet. Vi är främst intresserade av mellanstora till större raser och då inte en allt för ung valp utan en hund som har grundlydnad, rumsrenhet osv på plats. Katt finns i hemmet, men inga barn. Vi söker främst i Örebro med den närmare omnejden. Mer detaljer tar vi vid en kontakt!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj