Quantcast
Till salu inom: ”

jack russel hane för parning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jack russel hane står förfogande för parning, han är renrasig och är registerad på SKK. Han är ögon & höft röntgad 2011. Han är lågställd och släthåring. Mycket social och trevlig och lämnar valpar som är bra ett mentalitet. Han är två färgad brun & vit. Språngavgift:1500 kronor. Levande valp avgift: 1000 kronor per valp. Hans tikar har förmågan att få många valpar och alla har tagits sig. Vilket är positivt :) Han har nu parat våran ena tik och inväntar valpar i slutet av Februari 2012 och säljes när valparna är minst 8 veckor gamla.
Hej! Mitt namn är Dilba och jag söker efter någon fin jack russel hane att få valpar med. Jag har fått 3 kullar innan och alla mina valpar har vart felfria och det har gått jättebra för dom som vart med i utställningar. Tycker du att jag verkar intressant så hör av er till min matte så kan dom diskutera lite. Eller om du har några frågor är det bara att skriva, hon kollar sin mail dagligen! Puss och Kram Dilba
Fin renrasig Jack Russel hane lågställd finns förparning. Han har ett helt underbart temperament. Van och okomplicerad vid parning. Parar endast när tik är redo. Har gett allt från tre - sju valpar. Han är inte registrerad i SKK endast i Jordbruksverket. Priset betalas vid första genomförda parning, inget mer tillkommer för valpar. Han bor på en gård norr om Uppsala. Vi kommer överens om var parningen ska ske.
Arne, Chihuahua/Jack Russel hane på snart 3 år tillgänglig för parning. Arne har en underbar personlighet då han alltid är glad, sprallig och tycker om både människor och andra hundar. Bortsett från den energiska sidan är han en riktig knähund som gärna gosar och sover i sängen- helst under täcket. En liten kille med ett mycket stort hjärta! Har även som ett krav att få välja ut och behålla en valp själv när dem är leveransklara. Tycker du att han låter intressant får du mer än gärna höra av dig till mig snarast via telefon eller mail! Arne är INTE till salu!
hej jag har en jätte fin hane som vill para sig med en fin tjej han är 2 år och bra och stabil hane ingen tecken på att han har psykiska problem han har gått igenom alla besiktingar med galant söker nu en tjej som är ungefär samma sätt som han han är jack russel korsning den finaste hanen om han låter intressant mejla eller smsa eller ring mig men inte efter kl :22:00 mvh ghazal