Quantcast
Till salu inom

"blandras tax jack russel säljes"

Lidingö
2 dagar

Aktiva studiomonitorer 150W...

500 kr
Blocket.se
Vetlanda
2 dagar

Jakt och spårhund

4 000 kr
Blocket.se
Växjö
2 dagar

Värpklara blandras hönor /...

250 kr
Blocket.se
Stockholm
2 dagar

"PRYDNAS TAX" I TÄNN. 100 KR!

100 kr
Citiboard
Trollhättan
2 dagar

Två kaninsystrar söker nya...

100 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Luleå

2 stycken charmtroll

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pågrund av tidsbrist, säljer jag nu mina 2 underbart goa och charmiga hundar. Söker nu ett nytt kärleksfullt hem, någon som kan ge dom all ompysslan och kärlek dom behöver. Säljer dom endast tillsammans pga att du vuxit upp med varandra och kommer jätte bra överrens. Dom går väldigt bra ihop med barn och andra hundar. Saga: Är en blandras 50% tax och 50% chihuahua. Född 090308, en lugn och go hund som vill ha mycket närhet. Roxy: Är även hon blandras 95% chihuahua och 5 % jack russel. Född 100203, en hund med mycket glädje och fart i, hon tackar inte nej till att leka.
12 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Blandisvalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tess & Texas har fått 11 st underbara valpar som vill komma till kärleksfulla hem. De är födda 2/7. Valparna säljes efter 8 veckor och kommer vara vaccinerade, chippade och avmaskade innan dom flyttar. Tess, första bilden, är en blandras, jack russel/strävhårig tax. Hon är en jättegosig tik som gillar agility. Texas är en strävhårig tax som älskar att ligga ute i solen, i soffan och att gå långa promenader. Tredje bilden, tre hanvalpar. Fjärde bilden, åtta tikvalpar. Vi är väldigt noga med valparnas nya hem, så skriv ett mail vid intresse så skickar vi mer bilder.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Landskrona

Valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Finns fyra blandras valpar till salu. tre tikar en hane.(en tik såld) Mamma Jack Russel. Pappa strävhårig tax. Båda föräldrarna finns att se. Valparna kan bli bra jakthundar eller till sällskap Mycket sällskapliga,bra lynne. Väldigt lugna och trygga Lev klara i v 46 då vet. besikt. och avmaskade endast tel kontakt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sundsvall

Små blandras valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
blandning mellan chihuahua/jack russel och tax/jack russel. flytt klara vid 8 veckor, så tidigast den 4 mars. 3 tjejer en kille. handpenning 1500kr kommer att vara vana med andra hundar, katter och barn.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävleborgs län

Önskar bli fodervärd alt köpa mindre hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag är en 31-årig kvinna som är intresserad av att bli fodervärd alt köpa en hund av mindre ras, blandras går bra. Jag bor i lägenhet i Gävle och arbetar skift, ca fyra dagar i veckan, så hundvakt eller hunddagis kommer att bli aktuellt. Jag har även möjlighet att själv gå hem från jobbet då jag bor väldigt nära. Jag har haft en Springer spaniel som togs bort i höstas och jag saknar verkligen att ha hund. Jag har gått flera kurser, bland annat agility och lydnad. Jag är en aktiv person som gärna är ute i naturen. Jag har familj i Uppsala och tillbringar en del tid där och även i stugan i Hälsningland. Jag har inga barn eller andra djur. Jag kan erbjuda en hund ett aktivt liv med mycket kärlek. Jag är inte intresserad av någon valp men inte heller någon hund äldre än ca tre år. Jag har kikat lite på Jack Russel och Tax. Jag vill ha en aktiv hund som man kan arbeta med men som även kan koppla av mellan aktiviteter. Jag kan tänka mig att bli fodervärd eller köpa en hund. För mig är det inga problem om säljaren/ägaren vill ha kontakt med hunden och följa upp, det tycker jag bara är positivt. Jag ser det som en fördel om man kan lämna hunden hos ägaren/köparen vid till exempel resor. Om detta låter intressant så maila gärna! Jag tittar mailen dagligen.
0 kr
Blocket.se