Till salu inom

"chihuahua jack russel valpar säljes"

Falköping
Igår

Shih Tzu-blandisar

15 000 kr
Blocket.se
Tidaholm
Igår

Australian Cattledog blandras

15 000 kr
Blocket.se
Aneby
Igår

Bichon Havanais

18 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Jakthund blandrasvalpar

9 000 kr
Blocket.se
Piteå
Igår

Fluffbollar Alaskan Husky v...

8 500 kr
Blocket.se
Vänersborg
Igår

Blandras valp

9 500 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Leveransklara chihuahua valpar

15 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Karlskrona

Chihuahuamix valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
3 tikar och 3 hanar, födda 4/5. Leveransklara 1/7 då de är 8 veckor. Pappa är 75% Chihuahua och 25% Jack Russel. Mamma är 75% Chihuahua och 25% Dvärgpinscher. Båda väger ca 2,2-2,5 kg. Både Mamma och Pappa finns i hemmet. Dom är helt underbara familjehundar. Intresserade är hjärtligt välkomna att höra av sig och bestämma en tid för att hälsa på valparna. Vill man tinga en valp så betalas 2000kr i handpenning, som ej återlämnas vid ånger. När valparna levereras så är dom vaccinerade, veterinärbesiktigade och chippade. Ej fodervärdar, ej avbetalning.
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Chihuahua/ jack russel valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Nu finns det endast en av 4:a valpar kvar. han är en blandning på 50% chihuahua och 50% jack russel. han föddes den 5:e juli så blev 8 veckor igår den 30:e augusti. mamman är uppfödd här på gården. Båda föräldrarna är bra i psyke och lynne och väldigt tillgivna. han är vaccinerad, besiktigad, chippad och avmaskad. hör av er för mer info och vid intresse.
7 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Jackrussel / Chihuahua valp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej nu har vi bara en kvar av 7 valpar. Det är den mista lilla tiken hon är en blandning mellan chihuahua och Jack Russel Terrier men kommer nog brås mer på pappan som är Chihuahua. Hon kommer troligen att väga mellan 2-3 Kg. Pigg , glad och framåt liten tjej som söker ett kärleksfullt hem :) Hon är veterinärs besiktad och hade UA på allting Vid leverans är hon * Veterinär besiktad * Chippmärkt * Vaccinerad * Avmaskad Hon är leveransklar redan nu Bara seriösa svar och inga avbbetalningar
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hudiksvall

Chihuahua tikar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två underbara, goa och kärleksfulla chihuahua tikar ( 97% chihuahua 3% jack russel) söker nya trygga hem. Födda: 31/1 2013 De är mycket sociala, lekfulla och trevliga valpar, samt vana vid barn. Måste ses! Ring så bestämmer vi tid. Leveransklara från 19/4, då är de veterinärbesiktade, chippmärkta och vaccinerade. Bild 1: Athena Bild 2:Aurora Bild 3: Tingeling (mamma) Ring om du är intresserad eller vill veta mer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Flen

Chihuahua valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Tochiba den långhåriga hanen är såld, tiken Chigita finns kvar. Två otroligt fina chihuahua valpar, med 12% blandning med Jack Russel i mamman, pappan renrasig. Nu 8 veckor, chippade o vaccinerade samt försäkrade. De är så goa o trevliga att det kommer bli svårt att skiljas från dem. Vi kommer att vara noga med vart de hamnar, och följa upp deras nya hem. De är mycket sammansvetsade och kommer därför att i första hand säljas tillsammans. Pris. 7000 kr st Båda, 12000 kr.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj