Quantcast
Till salu inom: ”

partytält 3x4m säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nytt, provade montera men det var så mycket knott så jag gav upp, pga tid och platsbrist säljer jag nu detta. Tältet är 3X4 meter och har väggar på tre sidor. Enkel montering som tar minuter. Enkelt att frakta i liten kartong som får plats i kofforten på vanlig bil Pris 950kr eller skulle också kunna tänka mig byte mot ismaskin eller Philips HD6161 fritös (bara den modellen är intressant). Maila gärna i första hand då jag inte alltid har mobilen med mig. Ring mellan kl 13-23.
Beskrivning av Partytält med väggar 3x4 Vit (från leverantören) Detta vita 4x3 partytält är lämpligt att använda vid olika tillställningar såsom utställningar, bröllop, studentskivor, sommarfester och grillkvällar. Ramen är tillverkad av robust och kraftig stål som har en låg vikt så tältet är enkelt att montera. Taket är vattenavvisande och är gjort av polyeten som är väderbeständigt. Detta partytält har även avtagbara väggar som gör det möjligt att bygga ihop fler partytält vid behov. Det finns en zippad ingång till tältet. Nytt och ouppackat i kartong. Nås lättast på mail eller sms.
Nytt.aldrig använt,måttet är 3x4m. Kan endast nås via telefon.0480423386.
Trätrallvirke, impregnerat eller trätrallar 3x4m. Ska användas som underlag till partytält.
Partytält säljes 3 x 4 meter vitt,kraftig pvc. inkl.sidor. Uppsatt kom o titta finns i Lund. 076-2763321. Stabilt även i regn o rusk.