Quantcast
Till salu inom: ”

petit brabancon valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den 25 Maj föddes 2 bruxellois hanar, 1 bruxellois tik, 1 petit brabancon tik (tikarna är sålda). Alla är röda. Båda föräldrarna är patella och ögonlysta. Valparna säljs inte under 8 veckor. Leveransklara 23/7, valparna är vet.besiktade och är u.a. Ny besiktning vid leverans. Valparna födds upp i hemma miljö med barn. Bruxellois är en liten men tålig hund som gärna är med överallt. Valparna kommer att ha med sig: Valppaket stamtavla- skk reggade vaccinerade veterinär besiktade chippade dolda fel försäkring För fler bilder eller mer info så maila lr ring.
Har 3 underbara Petit brabancon. 2 hanar och 1 tik. Dom är födda 2013-03-08. Tiken är svart, en hane är röd och den andra hanen är svart. Vid leverans är dom: - Registrerad i SKK - Vaccinerad - Chipmärkt - veterinärbesiktigad - Avmaskad - Tre års dolda fel försäkrad Valparna säljes tidigast 2013-05-03, då är dom 8 veckor. Vid frågor, kontakta "Kennel Smallish" Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej jag har 3 st valpar kvar, dem som är kvar är dem tre största. De är blandrasvalpar chihuahua/petit brabancon. Här är 3 honor och 1 hane som är livfulla och otroligt mysiga. Dem är födda på Valborg och är avmaskade. Nu är de snart dags att finna ett nytt omsorgsfullt och kärleksfullt hem till dem små liven. Dem är leveransklara den 18 juni. Hör av er för vidare info på 0763463500
Underbara söta små valpar söker nu ett tryggt och trevligt hem. Dom är 2 hanar och 2 tikar som föddes den 24/7 och är levklara v 38. Tikarna är släta och hanarna har mer päls. Valparna är uppväxta i familjemiljö och är vana vid katt och barn. Vid lev kommer valparna var avmaskade, besiktigade, chipmärkta och vaccinerade. Valparna är uppfödda på kvalitets foder. Dom kommer även vara dolda fel försäkrade i 3 år. Hör gärna av er vid intresse och eventuella frågor Med vänlig hälsning Joakim
En Griffon Bruxellois tikvalp på 8 månader säljes gärna till utställningsintresserad men inget krav. Sen finns en Petit Brabancon tikvalp som är född 8 januari som säljes när hon fyllt nio veckor tidigast. Föräldradjuren är högt meriterade ring för mer info. Självklart registrerade i SKK. Svenskfödda valpar alla papper i ordning :) Veterinärbesiktade och vaccinerade vid leverans, ej avbetalning och du ska ha tid och råd att ha hund innan du ringer på annonsen för jag är mån om vart dom hamnar.