Quantcast
Till salu inom: ”

blandras chihuahua petit brabancon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua

Nyköping
Chihuahua

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lilla Ivar fyller 8 v nu den 15/4 & samma dag ska han till vetrinären bes chipas sen är han redo att flytta till ett nytt hem, Ivar är en blandras, mamman renrasig Griffon bruxellois & pappan är Petit brabancon & chihuahua, Han kommer 3 års dolda fel hos Agria Ivar har växt upp med sin syster kerstin & familjens andra hundar så han är van med både stora & små hundar, en glad framåt liten kille, till utseende är han mest likt en Griffon bruxellois, han kommer har kortare päls, första 4 bilderna Ivar bild 5 mamma Inka bild 6 pappan För mer info ring 0580-10609 eller 0723583552 väl mött
Vi är en familj på två vuxna och ett barn som söker en liten hund kompis , valp eller max 2 år. Vi har erfarenhet av hund sedan tidigare. Vi bor i en stor lägenhet på 95kvm, så utrymme för den lille kompisen finns. Vi älskar att vara ute i naturen, är mycket ute och fiskar nu när sommaren är här. Hunden kommer aldrig att vara ensam då mannen i familjen är hemma på dagarna. Den lille kompisen kommer att få ett mycket kärleksfullt hem med massa lek och bus, långa promenader m,m. De raser som intresserar oss är: Chihuahua, Yorkshire, Petit Brabancon eller något liknande storleksmässigt. Det spelar ingen roll om det är en blandras eller små skönhetsfel. Vi kan erbjuda er en symbolisk summa på 2.000:- och ett långt varaktigt hem med massa kärlek.
I och med studier så behöver vi en extra hundvakt till våra två underbara små hundar Melvin och Luna. Melvin är en blandras mellan Chihuahua och Powderpuff på tre och ett halvt år, han är en otroligt social hund som i princip uppskattar och charmar alla han träffar. Han är väldigt anpassningsbar, är du sjuk en dag så kommer han ligga vid din sida, vill du ta lite längre promenader så uppskattar han även det. Men han nöjer sig lika mycket med kortare promenader och inomhusaktiviteter. Luna är en Petit Brabancon som strax är ett halvt år gammal som är och är lite mer svårflörtad när det kommer nya personer, men även hon tyr sig ganska snabbt till nya personer. Hon är väldigt väluppfostrad och uppskattar bus och lek. Har du inte alltid tid med det så är dom väldigt bra på att underhålla varandra. Luna har vi inte tagit några särskilt långa promenader med ännu, då hon är väldigt, väldigt liten för sin ras och väger ungefär 2,5kg. Vi söker dig ett med gediget hundintresse som verkligen ser fram emot att få träffa våra små hundar. Du ska ha erfarenhet av hundar sedan tidigare och vara seriöst intresserad. Vi behöver passning mellan en till fem dagar i veckan till en början. Bonus är om ni bor i närheten av Mariehem! Vi börjar med mailkontakt, så beskriv lite kort varför ni skulle passa som hundvakt åt Melvin och Luna.