Quantcast
Till salu inom: ”

griffon petit valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den 17 mars föddes två ljuvliga små flickor. Mamman är en renrasig griffon petit brabancon och pappan är en renrasig chihuahua. Båda med ett fantastiskt temperament !! Griffon petit brabancon är en snäll och mycket intelligent ras. De valpar mamman fått tidigare har blivit mycket uppskattade familjemedlemmar !! Vänliga och lättlärda !! Som vuxna kommer valparna att väga ca 3-4kg. Vid leverans är valparna veterinärbesiktigade, ID-märkta med chipp, vaccinerade samt avmaskade. Valparna är leveransklara den 12 maj. Välkomna att höra av er så berättar vi mer !
ENDAST EN TIK FINNS KVAR AV ÅTTA VALPAR. PBGV Valpar födda 110623. 5 tikar och 3 hanar e. Vessmantorps Alfons Nalle S45640/2005 u. Around Elastic Fantastic S25680/2004 . Far och mor föräldrarna är både SUCH och Jakt champions. Båda föräldrarna är duktiga jakthundar och super mysiga familjehundar. Uppfödda i hem miljö med barn. Hon är leveransklar. Registrerad i SKK, Veterinärbesigtigad u.a, Vaccinerad, ID märkt samt avmaskad. För mer info ring Stefan på telefon 070-5537019 Bilder och info finns även på våran hemsida. www.stuterispirits.dinstudio.se
Lotta är en liten petit brabancon eller griffon flicka på ett år som söker ett kärleksfullt hem. Hon har ett underbart temprament och en stor personlighet. Hon är vaccinerad, id märkt och registrerad i svenska kennel klubben med stamtavla. Vid leveranns är hon vetrinär besiktigad. Vill du veta mer om denna fina tjej, så ring: 0176-226173 alt. 070-5566763. Vi säljer inga valpar före 8veckors ålder.
Jag har två juvliga griffon hanar som söker sina alldeles egna hem. Båda är kärleksfulla och gillar att vara med. Dem är nu 4 månader. Föräldrana är: Ögonlyssta: UA Patella: 0/0 Vid leverans är valparna: * Registrerade i SKK * Chipmärkta * Vaccinerade * Avmaskade * Veterinärbesiktade Ej äldre än 7 dagar * Dolda fel försäkrade Valparna får med sig ett litet valppaket med mat från Royal Canin, leksak och filt som luktar mamma och syskon. Våra valpar är uppvuxna i hemmiljö och lever med oss, de är van vid både andra hundar och med barn. Vi följer Svenska kennelklubbens och Jordbruksverkets regler. För mer bilder och information: http://poppis2009.minhundsida.se/ Vid intresse är du välkommen att höra av dig. Mvh Madeleine
Valpar efter en mycket spännande parning mellan, such,nush,intuch,svch och sjch. Krut`s de lux Dexter och svch,sjch Griffon Hill Fina Tuva. Endast en tik kvar.