Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot xps kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tja ska nu sälja min Peugeot xps -04 eu moped. Som är mycket fin och mycket gjort på. De som är gjort är: Lackat kåporna grön metalic ( på lackfirma) Lackat ram och sving svart ( på lackfirma) Nytt sadel överdrag Ktm framskärm cateay lyckta (derbi lyckta) diod baklyse och litte mer se bild. Ny cylinder och kolv även alla pakningarna i motorn är nyligen byt. sitter även ett Tk rör på men får med orginal röret. Kan gå ner lite i pris vid snabb affär. Om ni är intresserade eller vill ha mer info och bilder maila, smsa eller ring. obs ring efter 16.00 på vardagar.
Nu säljer jag min peugeot xps 06 med fiddymotor 125cc. Alla kåpor finns. Sitter en fiddy swing på den nu. fast du får orginal swingen med däck på köpet. Fungerde hastigtmätare finns. Moppens elsystem är urplockat så du kan ej prov köra.vet inte hur kablarna ska sitta. Fast det fixar den händige. Och du får med en ny kedja:-) kan bytas mot vad som helst kom med förslag :-) annars ska jag gå 2000kr förn eller högsterbjuande
hej, ska nu sälja min moped, det är en peugeot xps sm 04. Elstart. Inga repor eller något i kåporna, kanon fin! Går hur bra som helst. Helt original förutom att regskylten är inflyttad och backspeglarna är borta, men allt fås med så att det går att gö den helt original :) Kan också bytas mot en trimmad moped. Seriösa ringer! Bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag min peugeot xps 80 cc årsmodell 04 pågrund av att det inte finns tid till att fixa den. Den har nyligen lagt av att starta,men det är inget stort arbete för att få igång den. Kåpor finns men är inte påsatta. Medföljer: trimrör "turbokit" Crossplatta med lampa Styling bromslykta Munstyckekit till förgasare Transmissions kåpa Lås M.m Ring eller smsa för mer info Pris kan diskuteras! /fernando
Säljes på grund av att man nu pluggar till bil. Mopeden går som den ska och är väldigt skön att åka på. Den har stått i en varm källare hela vintern. Har bytt lite delar på den så som: -luftfilter -styre -startmotor Och ett helt nytt cylinderkit. Dock skulle luftfiltret behöva bytas. Den har ett antal repor på kåporna och en fotpinne är lite skrapad annars är den väldigt fin! För mer information, ring eller maila mig!