Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot xps enduro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är det dags att sälja min peugeot enduro xps på grund utav att körkort har införskaffats. Lite specifikationer: Framdäcket är bytt för cirka två år sedan, så det finns bra mycket mönster kvar i det. Drivpaket bytt för ett år sedan. Allt är i originalskick, dvs otrimmad. Bromsljus från frambroms fungerar ej. Den har gått 1200 mil. Har alltid stått i garage. För mer information, kontakta mig via mail eller telefon. Ring efter 17.00 på vardagar.
Hej nu säljer jag min Peugeot enduro xps. Det är en perfekt moped för dig som vill skruva , för att det finns lite små fel här och där . Jag har bytt kolv och öppnat mopeden och kollat i stort sett överallt men hittar inte vad som är felet skulle tro att ramlagret har farit. Pluggen som går in i cylindern är borttagen och när den går som den ska då gör den ca 70km/h och har bra acceleration. Jag skickar även med ett Abus granit lås som är godkännt och ett 10 drev som är använd 1 mil . priset kan säkert diskuteras vid snabb affär.
Efter att äntligen fått tummen ur r*ven så lägger jag ut annonsen på moppen som stått i 4 snart 5 år. Det är en peugeot xps enduro från 2005 en ägare före mig så moppen har bara gått strax över 1 000 mil, EU moppe som är laglig Om lackerad (den va blå) (seriöst gjort) Ny kolv Nya packningar i fram dämparna Packning till svingen och 70 cc medföljer. Sitter cross däck på. Körd senast idag. Fler bilder mailas och ring för info BVSA
Hej! Då är det dags att sälja moppen eftersom moppetiden är slut för min del. Den är ny renoverad med kolv,cylinder,bakdäck och packningar på verkstad. Mopeden har aldrig varit trimmad, jag är andra ägaren den har endast varit sommarkörd, och när den inte har använts har den stått i varmgarage. Själva mopeden har gått strax över 1000 mil, men nya kolven och cylindern har inte gått mer än 30 lugna mil. Det går bra att mejla och ringa.
Hej. Nu ska min trogna moped säljas pga nyköp... Allt är orginal utom kolven, tändstift och lampor samt bromsbelägg.... Det ända felet som jag vet om är på den är att blinkersen strular... funkar på vänster sida men inte höger.... troligen kopplings fel... Ev. byte mot vespa (aerox, slider) Tänkte mig 7000kr för den! men Bvsa! Ring/maila vid frågor eller om du vill ha fler bilder :D