Quantcast
Till salu inom: ”

möbler bortskänkes skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En stor 3-sitssoffa samt två stora fåtöljer i nyanserna mörkgrönt bortskänkes mot avhämtning innan söndag den 16 oktober. Soffan har måtten: Höjd: 90 cm Bredd: 190 cm Djup: 90 cm Fåtöljerna har måtten: Höjd: 90 cm Bredd: 90 cm Djup: 90 cm Soffan är mycket bekväm att sitta i och det går även bra att sova i den. Tyget är något fällt i färgen men är i övrigt i mycket gott skick. Först till kvarn får den.
Hej Har en Tv-stereo hylla och ett Hörn datorskrivbord som vi inte behöver längre därför skänker vi bort det mot annonskostnaden. Tycker det är för bra för att slängas. Är i bra skick(har använts). Är lite dammigt, har stått oanvänt i garage en längre tid. Tyvärr har vi inga bättre bilder, hoppas det går att se ändå. Är delvis nerplockat, avhämtas hemma hos oss.
Beige hörnsoffa bortskänkes mot avhämtning Mått: 2,40 x 2,75 Dynorna är avtagbara och därmed också tvättbara. Några defekter finns. En blixtlås är trasig med användbar. Det finns ett hål i sömmen på hörnkudden, syns inte nämnbart. Stommen är i behov av en klädseltvätt. Soffan är i övrigt väldigt skön och bekväm Soffan finns i Oxie. Ring 0709-114683, maila inte!!!