Quantcast
Till salu inom: ”

möbler bortskänkes skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En stor 3-sitssoffa samt två stora fåtöljer i nyanserna mörkgrönt bortskänkes mot avhämtning innan söndag den 16 oktober. Soffan har måtten: Höjd: 90 cm Bredd: 190 cm Djup: 90 cm Fåtöljerna har måtten: Höjd: 90 cm Bredd: 90 cm Djup: 90 cm Soffan är mycket bekväm att sitta i och det går även bra att sova i den. Tyget är något fällt i färgen men är i övrigt i mycket gott skick. Först till kvarn får den.
Hej Har en Tv-stereo hylla och ett Hörn datorskrivbord som vi inte behöver längre därför skänker vi bort det mot annonskostnaden. Tycker det är för bra för att slängas. Är i bra skick(har använts). Är lite dammigt, har stått oanvänt i garage en längre tid. Tyvärr har vi inga bättre bilder, hoppas det går att se ändå. Är delvis nerplockat, avhämtas hemma hos oss.
Beige hörnsoffa bortskänkes mot avhämtning Mått: 2,40 x 2,75 Dynorna är avtagbara och därmed också tvättbara. Några defekter finns. En blixtlås är trasig med användbar. Det finns ett hål i sömmen på hörnkudden, syns inte nämnbart. Stommen är i behov av en klädseltvätt. Soffan är i övrigt väldigt skön och bekväm Soffan finns i Oxie. Ring 0709-114683, maila inte!!!
"Borstskänkes mot annonskostnad" 30 kronor för allt!! 1 styck ungdomsbohylla i bok strl: 135 cm bred 185 cm hög 1 styck byrå med 5 lådor, tyvärr är ena kullagret sönder på den sista lådan men den sitte på plats och kan användas till lättare saker. strl: 75 cm bred 110 cm hög 1 styck mindre kontorsstol. Allt finns i Oxie och ska bort så fort så möjligt. Förtur till den som tar allt. Ring eller maila 070-3454197 //Camilla
Soffa, tresits, i mörkbrun skinnimitation bortskänkes mot bortforsling, som "köparen" själv får ombesörja. Stommen är i perfekt skick, men sittdynorna har varit trasiga och har lappats. Ca mått i cm: L 202, H 75 & D 84. Nypris 7400 kr. Inköpt i november 2007, från Seating concept i Malmö. OBS! Assistans med bortforsling kan inte erbjudas, det behövs två personer som hämtar.