Quantcast
Till salu inom: ”

piano löfbergs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svenskt Löfbergpiano i fint skick med en stor och kraftfull klang. Pianot är genomgånget, justerat och stämt av pianotekniker för bästa möjliga skick och ton. Detta ingår i priset: - Transport och inbärning inom Storstockholmsregionen eller Uppsala - Ny höj- och sänkbar pianopall i valfritt utförande. - Inbyte av ditt gamla instrument. - Ett års garanti. (Garantin avser stämnaglar och mekanik). Mått Höjd: 117 cm Längd: 143 cm Djup: 56 cm Besök gärna vår hemsida www.pianorgel.se som vi uppdaterar regelbundet med nya renoverade pianon.
Mycket bra Helsvensk handgjord kvalitetsflygel J.P. Löfberg med solid gran i resonansbotten, totalt fabriks- renoverad till nyskick. Sidenmatt vit. Genomgången och justerad av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt en ny höj osänkbar pianostol ingår. Ring för mer info. pianocenter.se Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
Begagnat piano säljes för 3000kr! Pris kan diskuteras vid snabb affär. Det är ostämt och har en liten skada uppe på pianot men det syns knappt om man ställer någonting för det. Annars i otroligt bra skick! Mejla, ring eller smsa. Det spelar ingen roll vilket. Vill bli av med det så fort som möjligt. Man kan få det för 1500 eller 1000kr om man hämtar det själv! Vill även bara ha seriösa köpare! Märke på pianot: Löfbergs.
Jag säljer nu mitt piano som bara står och samlar damm. Det är lite ostämt och har en liten brännskada ovanpå pianot men det syns inte om man ställer någonting för. Jag säljer det för 3000kr men kan gå ner till 2500kr om man hämtar det själv. Vill bli av med det så fort jag bara kan! Märket är Löfbergs, det ser ut som att det står det på pianot. Hör av dig om du har några frågor eller något.
Piano, fabrikat "Löfbergs", mahognyfargad slumpas bort pga flytt. Bra skick men behöver stämmas. Pianopall med på köpet. Pris: 800 kr. Tel: 0766-334350.