Quantcast
Till salu inom: ”

piano nyström säljes

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Piano J.P. Nyström bortskänkes. Pianot är i bra skick och har tidigare blivit stämt av professionell stämmare utan problem. 13 tangenter i mitten är dock kantstötta (se bild), vilket inte inverkar på spelbarheten. Detta kan fixas genom att lämna in tangenterna för reparation. Har tagit över ett gammalt släkt-piano varför detta inte behövs längre. Lyfthjälp finns för att få upp det på släp eller skåpbil.
Mycket vacker klang och mekaniken är i fint skick. Pianot behöver dock stämmas och några tangenter behöver renoveras eller ersättas med nya då ytterkanterna har gått av på några av dem, se bilder. Pianolådan är i rödbrun mahogny, endast några få märken. Pianopall i mörkbrunt trä och grönt tyg medföljer, lätt att klä om tyget. Pianot byggdes troligen på 1960-talet. Det köptes i början av 1980-talet i pianoaffären på Danska vägen och har varit i samma familjs ägo sedan dess.
Är någon intresserad av vårat vackra "Nyströms"-piano från 1957? Det är mycket vackert och har inga direkta skavanker. Hyfsat välstämt så vitt vi kan höra. Kanske passar det som en studentpresent eller som shabby-chic inredning. Vi säljer det eftersom vi renoverar och har tagit bort en vägg. Tyvärr blir det nu svårt att få plats med det. Priset kan diskuteras! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Skänker vårt nätta piano, men som ju pianon är, även tunga! Detta mot att ni bär ut det själva. Vi hoppas innerligt att någon vill ha det ganska omgående för annars kommer det tyvärr få lämna bygget i delar (renovering i huset pågår). Vi själva behärskar inte tekniken att bära pianon, även om det nog väger mindre än många andra. Så skynda och ring, först till kvar gäller! Mvh Christian