Quantcast
Till salu inom: ”

livsmedelsbutik till salu skåne säljes

Tidigare annonser till salu

En mycket fin och ljus 2:a på Väster i Lund uthyres från början av juni till slutet av augusti. Det är en nytapetserade och fin lägenhet belägen på översta våningen (3/3) med en rymlig balkong som har eftermiddagssol. Köket är stort och rymligt med matbord. Badrummet är fräscht. Rymliga förråd finns att tillgå i källaren.Lägenheten ligger i ett mycket bra och lugnt område med endast några minuters cykelväg in till centrum. Livsmedelsbutik, skola och idrottsplats finns på gångavstånd. Även möjlighet till egen bilparkering finns.
Jag flyttar ifrån min lägenhet i Köpingebro, 1 mil utanför Ystad, i slutet av juli och söker någon som kan ta över den från 1/8. Jag går inte med på något senare. Det är en ljus etta på översta våningen i ett trevåningshus, med 6 lägenheter i. Mittemot ligger pågatågsstationen samt en livsmedelsbutik. I hyran ingår värme och vatten och parkering på den gemensamma gården. Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar och du ska ha ett fast arbete. Uppfyller du kraven ovan så hör av dig till mig!
Jättefin sekelskiftstrea i centrum med högt i tak och nytt kök. OMGIVNING Fastigheten ligger mitt i centrum men ändå med närhet till park och mycket grön miljö. KOMMUNIKATIONER Avstånd till pendeltåg 5 km, tågstation 5 km, busshållplats 100 meter och parkeringsplats 50 meter. PARKERING Garageplats. Går att hyra för 350 kr/mån. SERVICE Avstånd till bank 150 meter, handel 0 meter, post 200 meter, kemtvätt 300 meter, resebyrå 100 meter, restaurang 0 meter, jourbutik 100 meter, skomakeri 100 meter, köpcentrum 400 meter och livsmedelsbutik 100 meter. TILLTRÄDE 2011-09-01 Våningsplan: 3 av 4
Adress: Henrik Smithsg. 9A Yta: 62.5 m² Källare/lager: 40 m² Hyra: 6635 Kr. Pris: diskuteras. En livsmedel affär som ligger centralt i Malmö, mitt i ett boende område. Butiken har haft samma ägare i 7 år, den är uppskattad och älskad av kunderna i området och har många stamkunder. Butiken har nya kyskåp, ny kassa, fin kök, toalett, och fräscht förrådsutrymme. For mer information kom gärna förbi och titta runt eller ring 040-6118776 eller 040-237220 (efter kl 19:00).
Lägenheten ligger i ett lugnt studentområde, ca 10 min med cykel från centrum. Mindre än en minut till närmsta busshållplats, livsmedelsbutik och pizzeria. Det finns bussar från hållplatsen som går direkt till LTH/BMC/Univ-sjukhuset. 5 minuter med cykel till shoppingcentrumet ?Nova Lund? och ?friskis och svettis?. Egen ingång till lägenheten. Lägenheten har ett pentry i ett separat rum. Hyr ut i ett halvår eftersom mina studier utomlands, perfekt lägenhet för dem som står i kö i väntan på egen bostad. Depositionsavgift : 4000 kr ( för obetalda hyror och för att täcka kostnader för eventuella skador som uppstått.) Tips. Jag lyckades söka bostadsbidrag för 900kr/månad.