Quantcast
Till salu inom: ”

playstation 1 säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket välskött och bra inrett trähus med hög standard, beläget i ett fint område, som inbjuder till många sköna utomhusaktiviteter såsom promenader, fiske, surfing och bad. Dessutom är det inte långt till en trivsam småbåtshamn, inköpsmöjligheter och flera större byar. Huset är ljust och vänligt inrett med bl a en stor poolavdelning, där ni kan koppla av i den 20 m2 stora swimmingpoolen. Ett stort fönsterparti mellan allrummet och poolrummet ger en massa ljus och ger er möjligheten att hålla ett öga på de badande barnen. Allrummet, som har braskamin och färg-TV med parabol, är i öppen förbindelse med det välinredda köket, som innehåller alla hårda vitvaror. Ett semesterhus, som passar bra för 2 familjer. Playstation 1.
I den sydliga delen av Marielyst och nära inpå badstranden ligger detta fina hus vid en återvändsgata. Huset ligger nära ett fågelreservat och bjuder på många möjligheter till en aktiv semester. I omgivningen finns golfbana, minigolf, bowling och inte minst en Put and Take sjö. I närheten finns även ett medeltidscentrum och ca 1 timmes bilresa från huset finns barnens favorit BonBonland. Husets vardagsrum är ljust och där finns t.e.x. en öppen spis för kallare dagar. I det ena sovrummet finns en extra TV och video. Dessutom finns en Playstation 2.
Vid foten av den historiska Skamlingsbanke, vid ett varierat skogsområde och nära en badstrand ligger detta semesterhus på en sluttande trädgårdstomt. Eftersom huset ligger högt i området har man fin panoramautsikt över Lilla Bält mot Fyn från den stora terrassen och från allrummet. huset är modernt inrett och trevligt möblerat. Det finns Playstation 1. Husets utrustning ger er möjlighet att få tid över till spännande utflykter i den jylländska naturen. Passa på och besök Legoland, Lejonparken eller badlandet i Kolding - allt på mindre än en timmas bilväg från huset.
Jag säljer Playstation 2 som är ett och ett halvt år gammalt p.g.a nytt köp av playstation 3 Medföljer: 19 orginalspel samt 2 handkontroller och memory card på 8MB. Till detta ingår även alla kablar som behövs. SPEL: -Just Cause -Sagan om de två tornen -Jumanji -Hulk -Lara Crot, Tomb Raider -Fifa street 2 -Getting up -Freak out -Boogie -Justice League- Heroes -Ratchet and Clank 3 -Everybody's Tennis -Reservoir dogs -Thunderbirds -Stuntman -Scarface- The world is yours -Tekken 5 -King Kong -Bratz- Rock Angelz PRIS PÅ ALLT: 1 299:-
Har ett ps3 80gig som bara står så jag tänkte sälja det. 1 handkontroller 3 spel -battlefield bad company 2 -darksiders -dead space Allt är orginal med kartong. headset -tritton ax720 med 5.1 surround ljud i (knappt användt) + ett vanligt ps3 headset med dockstation medföljer för allt 2000 separat 1500 för ps3 och 500 för headset säljer helst allt på samma gång. Finns annonsen kvar är grejerna kvar Ej prutbart, bytes inte, och köparen hämtar det på plats.