Quantcast
Till salu inom: ”

polisen solna begagnade cyklar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nishikis race-hybrid med skivbromsar inköpt hos Hjulhuset i Uppsala oktober 2010 (originalkvitto finnes med registreringsnummer som finns lagrat hos S Reg och tillgängligt för försäkringsbolag, polis och cykelleverantörer). Nypris inklusive extrautrustning (skärmar, ABUS lås, belysning etc.) oktober 2010 var 14 265:- Ramstorlek M enligt Nishikis modellindelning. Däckstorlek 700x23C. Idag marknadsförs modellen på följande sätt av Nishiki (där ramen rimligtvis är av motsvarande kvalitet men komponenterna troligen blivit bättre): http://www.nishiki.se/kollektion/race-hybrid/hyper-pro Cykeln är använd hösten 2010 samt vår, sommar och höst 2011 och därefter varit stående i min lägenhet efter flytt till Stockholm. I ärlighetens namn har jag inte så värst bra koll på komponenter som ingår men tar gärna fler foton och undersöker detta med ev. köpare.
Grön/vit sheriff special -2009 2000 mil. Som ny med all utr som: Oljekylare Varvräknare 2-seat, airride inkl singelsadel 180mm bakdäck. Bakre footplates ABS 6'vxl GPS/ tracker Allt extra som kom 2009 på polisens cyklar. Skattad och bes. Garanti 1år. Fullservad och underbart skick. Inga byten. Fler bilder kan skickas om önskas. Kan levereras omg! Föredrar mail.
Hej Program kontoret Sthlmekot.se har fått utlämnat 4 cyklar ifrån hittegodsavdelningen hos Polisen i Solna. vid snabb affär gäller priserna ovan eller högsta bud för samtliga vid en seriös och snabb affär. OBS: Säljs endast genom upphämtning och seriös snabb affär. Kontakta via Telefon vid snabb affär. Mvh Samuel NMS Andreasson Utvecklings samordanre
Bli en del av vårt team Till våra verksamheter på Uppsala söker PostNord dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare. Vi söker dig som har en annan huvudsysselsättning, t ex studier som kan stötta verksamheten vid behov, vilket kan variera från dag till dag. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.    Dina arbetsuppgifter som brevbärare kommer att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped eller cykel. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma.    Du har vad som krävs Det är ett krav att du har körkort, kan cykla och att du har utbildning på gymnasienivå.  Du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb.    Vi levererar PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca. 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Anställning enligt kollektivavtal.  Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda, en arbetsplats med mångfald och en arbetsmiljö där din röst är viktig.    Ansök Vill du veta mer om jobbet så är du välkommen att kontakta, Minna Windahl, Produktionschef Uppsala, 010-436 0563    Skicka din ansökan senast 2016-10-27. Vi jobbar med löpande urval.   Vid en eventuell intervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet, minst två referenser samt B-körkort.    Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.    Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.    Vi ser fram emot att höra från dig!
Bli en del av vårt team Till våra verksamheter inom Storstockholm söker PostNord dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare. Vi söker dig som har en annan huvudsysselsättning, t ex studier som kan stötta verksamheten vid behov, vilket kan variera från dag till dag. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.  Dina arbetsuppgifter kommer att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma. Vi har också behov av extrapersonal för utkörning av matkassar till privatkunder. Arbetstiderna är då söndags- och måndagskvällar.    Du har vad som krävs Det är ett krav att du har körkort, kan cykla och att du har utbildning på gymnasienivå.  Du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb.   Vi levererar Anställning enligt kollektivavtal.  Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda, en arbetsplats med mångfald och en arbetsmiljö där din röst är viktig.Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.   PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.Besök oss på www.postnord.com.    Ansök Vi jobbar med löpande urval.  Vill du veta mer om jobbet så är du välkommen att kontakta;  Lena Lindberg, Produktionschef Järfälla, 010-436 04 90  Hans Linder, Produktionschef Vasastan, 010-436 013  Erik Finér, Produktionschef Årsta, 010-436 04 16    Vid en eventuell intervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet, minst två referenser samt B-körkort.    Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.    Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.    Vi ser fram emot att höra från dig!