Quantcast
Till salu inom: ”

pomeranian blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu vill Skrutten också ha ett eget hem, han är tyvärr kvar här hemma pga. oseriösa köpare. Skrutten är född den 20/10 och är en pigg, framåt och superglad kille, som gillar livet! Han har fått alla vaccinationer han behöver fram till 1 års ålder. Är veterinärbesiktigad, chippad, avmaskad x 4 och Doldafel försäkrad. Skrutten är reggad i SKK hans reggnr är: SE65265/2010 båda hans mamma och pappa är utställnings meriterade och patella kollade. Skrutten har tyvärr bara fått ner en testikel så han säljes enbart som sällskapshund till reducerat pris. För att se mera om mina hundar och hans syskon kolla på min hemsida. www.jackdows.se
Vi önskar använda våran fina pomeranian hane till avel.Bolt har ett oberhört fint temperament och är en underbar sällskapshund,han är pigg och framåt och är van vid vuxna/barn/hundar.Bolt är nyss fyllda 2år. vi anser att detta pris är rimligt vid avel: *1500 i språngavgift "betalas på plats" (med rätt till fri omparning,tills det blir valpar). *1500 per levande valp spm uppnått 6veckors ålder.(Betalas när valparna uppnått 6veckors ålder.(Betalas när valparna uppnått denna ålder. Vid intresse ring : Anna 0736955441 elr Richard 0736938203 Obs:Endast seriösa,Tack!
Supergo 8månader gammal kille söker nytt långvarigt hem! Pappa Pomeranian och mamma 50% Lhasa apso/50% chivavua. Väger ca 3 kg. Mycket lätthanterlig och miljötränad. Älskar att gosa och har potential till agillity. Grundvaccinerad och avmaskad. Säljes pga. Flytt och tidsbrist. Till rätt hem för 3000:- Bäddar, leksaker, väska, bur, borstar mm som han är van med medföljer. Skicka mig ett mail och berätta om Er själv/själva och hur ni bor. / Hanna
Då vi inte hittat ett passande hem ännu gör vi ett nytt försök. Pomeranian tik söker ett nytt hem med mycket tid och kärlek och promenader. Hon är en väldigt glad och mysig liten tjej som är lättlärd. Pga tidsbrist känner vi att hon förtjänar bättre och ser oss omkring. Endast seriösa gör sig besvär. Maila en kort beskrivning om dig/er och lämna nummer så hör vi av oss. Ett mail med endast frågor eller bildförfrågan kommer ej att besvaras då det regnar in sådana oseriösa mail.
Underbar chihuahua/pomeranian behöver ett nytt hem.(Säljes pga ändrade livsförhållanden) Vår lilla Nima är snart 1år gammal, hon är en väldigt glad och kelen hund som älskar att leka och busa. Nima är van vid barn eftersom att jag själv har barn, hon är rumsren och lyssnar på tilltal. Hunden är såklart registrerad hos jordbruksverket, chippad, avmaskad och vaccinerad till dagens datum. Givetvis får ni med er bur säng mm. Hör av er endast om ni har ett genuint intresse för Nima är väldigt viktig för oss och vi vill att hon ska hamna hos en bra och kärleksfull familj!