Allt till salu inom "pinscher valpar till salu stockholm"

Sortering:
Genät
Ekerö
Idag

Genät

800 kr
Blocket.se
Stor bricka
Danderyd
Idag

Stor bricka Visa liknande

100 kr
Blocket.se
PULI-MALTEPIN
Norrtälje
29 dagar

PULI-MALTEPIN

18 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sollentuna

Chihuahua/pinscher valpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hejsan har en tik som skall få valpar första veckan i Maj. Så om ni vill vara med från början,när dessa valpar föds hör av er i såfall. Tiken är renrasig Pinscher och hanen renrasig Chihuahua. Både mamman och pappan har fantastisk mentalitet. Bilder och mer info kan mailas.Om intresse finns. Dessa valpar är leverans klara första veckan i juli. När valparna är födda och man vill tinga en valp,görs detta mot en handpenning.20% av köpe summan. Vid leverans är dom besiktigade,chippade och vaccinerade. Sen doldafel försäkring 3år. Mvh
7 800 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tyresö

Pinscher

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Vi har en tik pinscher kvar som söker ett hem hon är född den 18 mars och är klara för hem gång tidigast den 20 maj då hon bir 8 veckor ! kan tingas mot handpenning pappan finns att se och är en snäll hund med bra mentalitet och vana vid barn och andra hundar då vi har barn och hundar i familjen. . Valparna komemr att vara vid leverans: -chipmärkta -vet besik -vaccinerad -avmaskade hör gärna av er via mail då den läs varje dag!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Pinscher valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Pinscher valpar födda 8 Februari 2012 till salu. Valparna är nu 10 veckor gamla och leveransklara. Valparna bor i Estland, men kan levereras till Sverige. Alla valpar är chippade, vaccinerade, avmaskade, besiktade. Alla är registrerade i Estniska Kennelklubben och äger EU-djurpass. Mamman är från Sverige (Lilla Enebys), pappan är från Polen (Bemus) - bilder och information om pappan som blev vald till Estnisk champion (6 Mars 2012): http://bemus.pl/miot2007-NowedomyBarry.html Båda föräldrarna har mycket bra stamtavla - inga sjukdomar. Blogg med bilder och information: www.anzakutsikad.blogspot.com
9 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sigtuna

Pinscher - fina valpar söker hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu vill Fennel och Sissi också ha egna hem! Fennel är en röd hane, Sissi en svart/röd tik. Framåt, lovande pinschervalpar efter trevliga och meriterade föräldrar. Orädda, koppeltränade, vana vid andra hundar och att åka bil. Vi är födda 4 mars, alltså 14 veckor och redo att flytta till nya hem. Vaccinerade och avmaskade, säljes enl SKK:s villkor. Ev. säljes de med bibehållen avelsrätt, dvs lägre pris mot att jag som uppfödare får ta valpkull. Se mer på vår hemsida www.ishbels.kennelsida.se Välkommen att ta kontakt för mer info!
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Upplands-Väsby

Små valpar Dvärg pinscher/Chihuahua

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Nu är våra fantastiska valpar 8 veckor gamla och är redo att flytta hemifrån. Dom föddes 16 December 2013. Mamman är 25% Yorkshire terrier 25% chihuahua och 50% Dvärg Pinscher. Pappan är en dvärg pinscher. Valparna är barn vänliga. Pepa(tiken) bild 1 och 6 9000 kr Booby(hane) bild 3,4 och 5 8000 kr Vid försäljning är dom: - Vaccinerade - Chippade - Besiktigade - Avmaskade Ring eller maila mig för mer information!
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj