Quantcast
Till salu inom: ”

proscowa 2 vattenkylare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer min Corsair H80 CPU vattenkylare med oöppnad förpackning. Skälet till att den säljs är att mitt Corsair H70 började krångla vilket jag skickade in på RMA. Under tiden köpte jag ett Corsair H100 och fick tillbaka ett Corsair H80 istället från RMA. Så nu har jag ingen användning av H80 kylaren. Jag har inget kvitto för produkten. Kylaren skickas inte och jag vill helst träffas när vi gör affären. Föredrar att vi träffas i stan. Priset är oprutbart. Kan eventuellt tänka mig byta den mot ett Radeon HD6970 kort (självklart betalar jag mellanskillnaden).
Tillfälle - utförsäljning till grossistpris! En av Sveriges mest sålda Vattenkylare. Koppla in Vattenkylaren direkt på vattenledningen! Du slipper * dyrt källvatten * tunga lyft av dunkar och dessutom gör du ett miljön en tjänst genom att inte köpa vatten som transporterats på vägarna! Kran för Kylt vatten och Hetvatten för tex te, varma koppen eller nescafé! 3750 inkl moms, frakt tillkommer. (2995 exkl moms)
Hejsan! Säljer våran smarta vatten kylare/ vatten värmare samt mini kylskåp i ett!! Bättre än så kan det inte bli!!! Perfekt för ditt företag, har även muggbehållare. Det bästa är med vattenkylaren är att ni EJ BEHÖVER köpa någon vatten. Den härliga filtret filtrerar vattnet utan problem. Med andra ord behöver ni bara fylla det blåa behållaren med vanligt vatten och sedan sköter kylaren sig själv. VÄLDIGT PRAKTISK!!Tar ej stor plats. har även en läcker Display med fina färgen om kall/varmvatten. Matbord med 6 stolar samt porslin Kartongen är kvar pga att den är sparsamt använd.Nypriset var ca 9000 kr. Kan även naturligtvis användas hemma också om man så önskar. Vi är Rök & djurfria! Först till kvarn som gäller! PRIS ENDAST: 2500 kr. Måste ses! Välkomna till Hagsätra C, 5 min från Älvsjö. God jul & gott nytt år!
Jag har en proffs vattenkylare Proscowa 2 med både stilla och brusande vatten, tappkranar för bänkmontering samt helt ny 5liters flaska med kolsyra och manometer. Perfekt för Kafé eller Restaurang eller den som vill ha det bästa i sitt kök. Nypris ligger på ca 30000kr. Ingen moms.