Quantcast
Till salu inom: ”

proshape motionscykel instruktionsbok säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

MOTIONSCYKEL

Stockholm
MOTIONSCYKEL

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En gång i tiden var ambitionen stor när jag köpte denna motionscykel i början av året. Nu står den bara i vägen och samlar damm. Dessvärre höll inte den motivationen speciellt länge, så därför säljer jag hojen till någon som förhoppningsvis har högre ambitioner än vad jag har och sliter den med hälsan. Har kvittot kvar, tror det var 1 år garanti på den. Pris: 400 kronor
Sådärja, nu är alla gravidkilona borta och nu kan jag sälja denna guldklimp vidare till nån som behöver den bättre. Otroligt effektiv får jag lov att säga, då jag själv cyklat bort närmare 30 kg på några månader! Förprogrammerade banprofiler och automatiskt reglerat motstånd beroende på vilken bana som valts. Magnetbromsat svänghjul för cykeln helt tyst! Motionscykel extrem xp 517 Funktioner: Magnetbroms Handpuls Tredelat vevparti 8 stycken manuella motståndsnivåer En dator med 7 funktioner och 9 kg svänghjul Superfint skick! Nypriset var över 2500 kr, men vi säljer denna för 1600. Eller, om du hämtar den och betalar den imorrn, onsdag den 2 november, så drar vi av 200 på priset! Perfekt juklapp! Maila gärna så ringer jag upp, annars skicka sms (jag har småbarn)
Robust och gedigen motionscykel som är som ny och knappt använd (max 10ggr), köpt i dec 2012, den har extra silikonskydd på sadeln, instruktionsbok medföljer. Cykeln har 12 träningsprogram, 16 motståndsnivåer, Pulssensorer, Adapter, Justerbar sits, Max användarvikt: 130kg, Storlek: 116x51x131cm, Svänghjul: 7kg, Transporthjul, Tredelad axel, Vikt: 36kg. Nypris 4 500 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Motionscykel i fint skick med 17 program. Instruktionsbok medföljer.