Quantcast
Till salu inom: ”

proshape motionscykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Gymutrustning i otroligt bra bruksskick säljes. Det finns bland annat ett löpband, motionscykel, träningsbänk (Främst för bänkpress och bencurl) och lite annat. All utrustning kommer från "ProShape". Priset för allt blir 5500 kronor, om man bara vill ha en sak kommer vi överens om priset. Utrustning passar perfekt att ha hemma då man inte har möjlighet att köpa dyra gymkort. Gymutrustningen finns i Lund i Skellefteå.
Motionscykel som är sparsamt använd. När den inte stått och samlat damm har den agerat som klädhängare. Kanske det finns någon som är intresserad av att använda den till det den är tillverkad för. Märket är Proshape. Cykeln har en tydlig display som visar: Tid Hastighet Distans Kaloriförbränning Puls Både sadel och handtag är ställbara.
Proshape motionscykel säljes. Är du beredd att möta sommaren i år? Eller blir det att gömma sig i vassen igen? Här är lösningen till din sommarkropp. En utomordentlig motionscykel med timer, pulsmätare, calorimätare och hastighetsmätare etc. Cykeln har justerbart styre samt ställbar sits. Bak på cykeln finns rullbara hjul för att enkelt ställa undan den när du är färdig. Det medföljer även en "Gel-cover" till sitsen för ökad komfort.
Sparsamt använd motionscykel av märket ProShape, inköpt på ÖoB för ca 2 år sedan.
Motionscykel ProShape inklusive pulsmätare och eldriven lcd-skärm med 17 olika träningsprogram som enkelt ställs in på displayen.justerbar sadel och inbyggda inbyggda hjulför lättare förflyttning.vikt 25 kilo.