Quantcast
Till salu inom: ”

pugotto pudel lagotto valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En svart hane född 22/12 och en svart tik född 16/12 söker egen husse/matte. Båda valparna är sociala, glada och framåt. Dom är vana vid barn och andra hundar. Efter utställningsmeriterade, hälsotestade föräldrar med bra temperament. Valparna är: registrerade i SKK Vet bes ua Chippade Vaccinerade Dolda Fel försäkrade Vana vid bad och föning. Pris 13 000 kr För mer info maila eller slå en signal. Fler bilder finns även på hemsidan. http://www.pudlar.net
fyra söta valpar föddes den 18/3, 3 tikar och 1 hane. Pappa är 100% Papillon och mamma är 50% Pudel och 50% Papiillon. Båda föräldrarna mycket lugna och trevliga. Valparna lämpar sig bra till både sällskap, lydnad och agility. Nu finns de två översta på bilden kvar. Wilma t.v och William t.h som längtar efter egna hem och massa kärlek. De är lev.klara nu då de är 8 veckor, dolda fel försäkrade, vaccinerade, chip-märkta, veterinärbesiktigade och avmaskade Endast SERIÖSA gör sig besväret.
Fyra mellan pudel valpar var födda den 3 maj. Vi har kvar en aprikos kille.Tre valpar är redan tingade. Otroligt fina och söta renrasiga pudel valpar efter trevliga och snälla föräldrar söker kärleksfulla hem. Mamman är aprikos mellan pudel, pappan är en röd dvärg hane. Valparna är uppfödda i hemmiljö med mycket kärlek och uppmärksamhet.Mycket bra som första gångs hund. De går lika gärna en långpromenad i skogen som de ligger och myser med dig i soffan. Alltid glada, nyfikna på upptåg och framförallt väldigt tillgivna. Passar bra till äldre människor och småbarn familjer. Rasen är allergivänlig. Fäller ej. Valparna levereras helt i enlighet med Svenska Kennelklubbens rekommendationer Id-märkta, vaccinerade, avmaskade, doldafel försäkrade, besiktigade hos veterinär. Priset är 8 900 kronor för hanen och 9 900 för tiken. De ska vara leverans klara runt den 29 juni. Valparna kan tingas mot handpenning redan nu. Maila gärna vid intresse.
Våra 4 små underbara tjejer börjar bli stora och letar efter en egen familj att bli älskade av. De är en blandning av yorkshireterrier och pudel, så de kommer alltså att vara allergivänliga och de fäller inge hår! De är otroligt sociala och trygga små valpar. De har vuxit upp med barn och andra hundar mitt i hemmet. De kommer när man ropar och älskar att vara med på allt. De vill komma till någon som har mycket tid och kärlek, de passar lika bra till en barnfamilj som till någon äldre. De har precis vart hos veterinären där de blev vaccinerade, besiktade och chipmärkta. De blir 8 veckor den 7de juni och kan då flytta hemifrån. Om du är seriös och intresserad är du välkommen att ringa. Vänligen maila eller sms:a inte!