Quantcast
Till salu inom: ”

fina pudel powder puff valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket sociala, pigga och fina Blandras valpar av Chinese Crested Powder Puff med c:a 3% Pudel. (Födda 17/11-11) Vi har 2st Hanar därav en naken och 2st tikar därav en halvnaken med reducerat pris pga ett litet fel på bettet. De är över 8v och leveransklara. De är veterinärbesiktade, vaccinerade, chipmärkta och avmaskade. Handpenning på 1000kr önskas som ej återlämnas vid ånger. Vid intresse och mer info kontakta Lena Andersson 076-8107367 (Ej Mejl den är lånad)
På söndag är våra valpar 8 veckor och redo att hitta nya hem. De var hos vetrinären i går och blev vaccinerade, chipmärkta och besiktigade utan några anmärkningar. Mamman till dem är blandning dvärg-toy pudel/chihuahua, hon är ca 25 cm hög och väger ca 3,5 kilo. Pappan till dem är blandning dvärg-mellanpudel/Powder puff. Han är ca 39 cm hög och väger ca 9 kilo. Det finns 2 valpar kvar av en kull på 4, det är två hanar. Bild 1 är på alla valparna och mamman är till höger i bilden. Bild 2 är en hane som heter Kipper, han vägde ca 2 kg vid 7 veckors ålder. Bild 3 är en hane som heter Elvis, han vägde ca 2,1 kg vid 7 veckors ålder. Valparna är vid leveans: * Vetrinärsbesiktigade * Vaccinerade * Chipmärkta * Avmaskade 4 gånger De får med sig en liten låda med valpfoder (Royal Canin starter) som de har fått sen de började äta själva, en snuttefilt, halsband och någon leksak. Väldigt fina och trevliga valpar, full fart på dem, alltid svansen upp och väldigt glada och sociala. Uppväxta i hem-miljö och vana vid både vuxna, barn, katter och andra hundar. Mobil 070 93 900 33
Perfekt till den hemkomna valpen eller som en snuttefilt när man borta. En utmärkt platt "kompis" som kan vara med överallt. Med ett roligt prassel ljud. Pris: 99 kr Till alla små hundar! Nu har vi fått in små selar i mjukt och smidigt nylon med påsytt trendigt/klassiskt band. Bredd 1 cm. Bringan: Justerbart från 20 cm till 35 cm. Bröst: Justerbart från 20cm till 37 cm. Finns i Beige, Blått och Rosa. Pris: 99 kr Trendigt och klassiskt halsband. Påsytt band på mjukt nylon. Finns i 2 längder 13 - 20 cm och 20 - 35 cm. Pris: 89 kr Matcha med koppel som finns i 2 längder. Lekset perfekt present, finns för små och stora hundar. Pris från 103 kr Tuff hoodie för små hundar. Gå i och beställ på www.finahund.se FINA HUND är en säker e-handel - omgående leveranser - betalsätt som passar alla. FINA HUND har mängder med prisvärda hundtillbehör till både stora och mycket små hundar. Passar till hundar: Chihuahua, Pudel,Yorkshireterrier,Rysk toy terrier, Dvärgpinscher, Jack Russel, Mops, Papillon, Lhasa Apso, Chinese crested, Shih tzu, Powder Puff, Bichon Bolognese, Bichon Frisé och många andra små hundar.
Jag har en underbar chinese crested puff hane som söker tikar för parning. Han har parat tidigare och ger fina valpar, han har ett underbart temperament lungn och trevlig hund. Han kan para med chinese crested och andra raser som passar i hans storlek som pudel som ger mycket söta valpar och andra småhundar. HAN HAR INGEN STAMTAVLA Engångssumma på 2000kr och en omparning om det inte blir några valpar.
Vi är två underbara valpar på 4 mån,1 tik o 1 hane som nu söker nya hem! Vi är rumsrena o läraktiga och med fina psyken. Våran far är Chinesed Crested dog med stamtavla,våran mor är Powder Puff med små inslag av Lhasa Apso,Japansk spets,Pudel på mormors mors sida. Vi är leveransklara och är enl.SKK`s riktlinjer: -Vaccinerade -Avmaskade -Chipmärkta -Veterinärbesiktade